diumenge, 20 de maig de 2012

Panets escocesos

Aquesta recepta de panets és molt senzilla i surten uns panets molt esponjosos, ideals pel berenar dels nens.


Ingredients (8 panets):

500gr de farina de força
175ml de llet
175ml d'aigua
1 cullerada de sucre
2 culleradetes de llevat sec (especial per fer pa)
10gr de sal

Preparació:

Barrejar en un bol la llet, l'aigua, el llevat i el sucre. Deixar-ho reposar uns 5 minuts. Afegir a la mescla anterior, la farina tamissada i la sal. Barrejar-ho fins que tingueu una massa homogènia. Amassar a mà o bé amb una màquina uns 10 minuts. Deixar reposar la massa dins el bol, tapat amb un drap de cuina, uns 50 minuts fins que hagi doblat el seu volum.
Un cop hagi llevat la massa, torneu-la a amassar una mica per tal que perdi l'aire. Dividir la massa en vuit trossos i fer els panets. Situar els panets en una placa de forn, pintar-los amb una mica de llet i deixar-los llevar uns 40 minuts.


Un cop hagin llevat ja els podreu posar al forn, que tindreu preescalfat a 180º.


Deixeu-los coure en el forn uns 15 minuts fins que estiguin daurats.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada