dijous, 28 de juny del 2012

Fideus asiàtics amb verdures i porc

Ara que ha arribat l'estiu vé de gust fer receptes ràpides i encara millor si són plats únics. Aquests fidues com que duen el porc esdevenen un plat molt equilibrat. Per fer-la, utilitzo el wok, que és ideal per saltejar verdures i que no perdin les seves propietats.


Ingredients (4 persones):

250 gr de fideus asiàtics de farina de blat
400 gr de filet de porc a daus
1 carbassó gros
2 pastanagues grosses
2 cebes tendres
1 polsim de gingebre en pols
salsa de soja ( al gust)

Preparació:

Tallar les verdures en juliana una mica gruixuda. Posar el wok al foc i quan estigui ben calent l'oli, afegir-hi la pastanaga, que és la verdura que triga més a coure's. Un cop veieu que ha perdut la seva rigidesa, afegir-hi la ceba i tot seguit el carbassó. Aneu-ho barrejant per tal que es cogui per igual. Les verdures han de quedar al dente.

Quan les tingueu amb la consistència desitjada, enretireu-les del foc. En el mateix oli, saltegeu-hi el filet de porc fins que estigui ben cuit. Afegiu al wok el gingebre en pols  i la salsa de soja. Afegiu-hi les verdures i deixeu-ho coure un minut tot junt, perquè s'impregnin tots dels gustos.
Mentre aneu coent les verdures i la carn, haureu posat a bullir 1 litre d'aigua. Poseu els fideus en un bol i quan l'aigua arrenqui el bull, aboque-la sobre els fideus i deixeu-ho reposar els minuts que us digui el fabricant. Els que jo vaig comprar, calia deixar-los en aigua per hidratar-se 4 minuts. Pasat aquest temps, escorreu-los i afegiu-los al wok. Barregeu els fideus amb la verdura i el porc i ja el podreu servir.



1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    ResponElimina