diumenge, 15 de juliol de 2012

Gotet de cirera, tomata i síndria amb escuma d' alvocat


Amb aquesta recepta participo en la convocatòria mensual del blog "La recepta del quinze". En aquesta ocasió l'ingredient principal és la cirera. He aprofitat per fer aquests gotets, que són un entrant molt refrescant. Podeu utilitzar la fruita vermella i tomata que més us agradi. La convinació amb l'alvocat queda molt bona.



Ingredients:

Tomata per amanir vermella 200gr
Cireres 200gr
Síndria 200 gr
200 ml nata per muntar
Mig alvocat madur
Sal

Preparació:

 Prepareu primer de tots l'escuma. Si teniu sifó, tritureu l'alvocat, saleu-lo i barregeu-lo amb la nata. Deixeu-lo preparat en el sifó a la nevera, fins l'hora de servir. Si no teniu sifó, munteu la nata sense sucre. Tritureu l'alvocat i saleu-lo. Barregeu amb moviments envolvents les dues mescles. Deixeu-ho refredar a la nevera fins el moment de servir.
Talleu les cireres, la tomata i la síndria a dauets petits. Manteniu-ho en fred a la nevera fins el moment de servir.
Quan volgueu servir els gotets, saleu lleugerament la barreja de fruites vermelles. Empleneu amb la fruita vermella els gots fins a 3/4 parts. Poseu per sobre l'escuma d'alvocat amb el sifó o amb una mànega pastissera.













5 comentaris:

  1. OStres, quina gotets tan bons! L'escuma d'alvocat acaba de rematar la jugada, quina bona combinació!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a vosaltres per les convocatòries i felicitats pel blog!!

      Elimina
  2. Refrescant i diferent, bona idea per l'estiu ... (i una oportunitat per utilizar el sifó).
    Salutacions,
    Toni "Per sucar-hi pa"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Toni, realment una oportunitat per treure-li suc al sifó

      Elimina
  3. Qué buena la espuma de aguacate. La mezcla tiene que estar muy rica.

    ResponElimina