diumenge, 11 de novembre de 2012

Magret d'ànec amb compota de poma i aranyons

A casa quan volem encertar amb el segon plat comprem magrets. Als meus fills els hi encanta.. bé i a nosaltres també. En aquesta ocasió els he fet amb compota de poma i aranyons, el dolç combina a la perfecció amb el magret.


Ingredients (4 persones):

2 magrets d'ànec
2 pomes golden
150g d'aranyons
4 cullerades de sucre
2 cullerades d'aigua
1/2 branca de canyella
Sal i pebre

Preparació:

Primer de  tot, aneu per coure els magrets, ja que triguen una estona. Agafeu una paella i quan estigui ben calenta, poseu-hi els magrets amb la pell cap a sota. No cal afegir oli ja que la pell ja té prou greix. Si voleu que quedi més lluït podeu fer uns talls en forma de creu a la pell. Quan estigui ben torradeta, gireu els magrets i deixeu-los coure per l'altre costat. El temps de cocció depèn de la mida dels magrets i també del punt de cocció que preferiu. Jo us recomano deixar-lo poc fet ja que sinó queda molt dur.
Mentre es van coent els magrets, podeu anar preparant la compota de poma. Peleu les pomes i talleu-les a quadrats. Poseu en un bol la poma, els aranyons, l'aigua, el sucre i la canyella. Tapeu el bol amb paper film i deixeu-ho coure uns 10 minuts a 100% de potència. Si us agrada més cuita, deixeu-la una estona més.
Un cop tingueu cuits els magrets, talleu-los a llesques i emplateu-los. Salpebreu-los a gust i poseu en un costat del plat la compota.




24 comentaris:

  1. alguna cosa amb anec volia fer per Cap d' any! bona idea!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Patricia, amb el magret sempre quedes bé. Petons!!

    ResponElimina
  3. M'encanta el magret! Presentat en aquest plat i tan ben acompanyat m'has convençut!! Petons

    ResponElimina
  4. Qué pinta tan buena!! Un plato de lujo y además con manzana y arándanos, me parece el mejor acompañamiento posible para este plato
    Besinos

    ResponElimina
  5. M'agrada molt el magret i la guarnicio m'ha encantat, facilíssima i ràpida, i té una pinta...!! Gràcies per visitar-me. Ja tens una seguidora més! Marta

    ResponElimina
  6. Nunca he cocinado el pato en casa aunque sí que lo he comido y me gustó mucho, así que me guardo tu receta a ver si me animo
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cuando la pruebes ya no dejaras de hacerla, ya veras!!

      Elimina
  7. Que pinta más suculenta tiene el magret!!!!!! me la anoto para estas navidades...

    Besets

    ResponElimina
  8. que plato!! es de 5 tenedores,me encanta!.....te felicito..besitos

    ResponElimina
  9. Esto tiene que estar muy rico, pero... ¿Sabes que estamos reciclándonos en vegetarianos por momentos?.
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola chicos, creo que con la edad todos vamos comiendo menos carne..pero donde esté un magret, yo no me puedo resistir. Besos!!

      Elimina
  10. Com m'agrada el magret, així poc fet i amb fruita ummmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. El punt és essencial no us sembla!! petons

      Elimina
  11. A nosaltres també ens encanta el magret, a més és perfecte per un dia de festa també i el dolça li va genial, haurem de tastar-lo amb aquesta combinació!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  12. Se ve deliciosa esa salsita, aunque me gusta un poco mas hecho, tiene que estar buenisimo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, ya sabes el punto a gusto. besos

      Elimina
  13. Count how several instances the services motor mild flashes.
    The link interface auto populates the com port and hardware pace options.


    Here is my web site ... obd2 scan tool software

    ResponElimina
  14. The PIDS are presented vertically on 1 page, with min, max, and typical readings
    displayed. It can also be made use of with these autos
    which are OBD2 amenable.

    My page obd2 scan tool

    ResponElimina