dijous, 15 de novembre de 2012

Taller de cuina amb l'Ada Parellada

Avui l'Hipercor de Girona ha ofert un taller de cuina de la mà de l'Ada Parellada. La cuinera del restaurant Semproniana de Barcelona ens ha ofert dos plats freds de primer i unes postres.



















Les tres receptes són molt senzilles de fer i a més l'Ada és molt propera i simpàtica. Aquí teniu les receptes que ha fet. Quan tingui un momentet les faig i les comparteixo!!

Amanida de cigrons amb tzatziki (salsa de iogurt)





Boletes de foie amb cruixent de carquinyoli




Crema de llimona amb galetes i fruits vermells






18 comentaris:

  1. Quines bones receptes, Susi!!! Ho devieu passar molt bé, ja ho veig!!! Petonets

    ResponElimina
  2. Com molen aquest tallers...i l'Ada és molt propera i divertida!!! quina sort, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si realment una oportunitat per conèixer-la!

      Elimina
  3. Unes receptes delicioses i a més amb bona compagnia :O)
    Petonets i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Muy ricas y con muy buena presencia.

    ResponElimina
  5. Ui aquestes boletes de foie... Sembla que el taller va ser molt profitós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si les boletes em sembla que serà la primera recepta que caurà!!

      Elimina
  6. L'Ada és molt simpàtica i transmet molta energia, oi?
    Ja tenim ganes de veure les receptes, que tenen una pinta molt bona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gemma, realment em va encantar. Ptons!!

      Elimina
  7. La ensalada de garbanzos tiene que ser una pasada con esa salsa.

    ResponElimina
  8. No ho he provat d'aquesta manera mai, han d'estar boníssims.Un peto. Angels

    ResponElimina