dilluns, 3 de desembre del 2012

Amanida de cigrons

Com ja us vaig comentar fa uns dies, vaig assistir a un curs de cuina que va fer l'Ada Parellada a l'Hipercor de Girona. Entre les seves receptes hi havia aquesta amanida de cigrons. L'heu de tastar si us agrada la salsa tzatziki de iogurt!!


Ingredients:

 1 pot de cigrons bullits
1 cogombre
 1/ ceba tendra
1/2 poma Grand Smith
1 iogurt grec
2 tomates seques en oli
1/2 culleradeta d'orenga
Un polsim de pebre blanc
Un polsim de pebre vermell picant


Preparació:

Escórrer els cigrons del pot i passar-los per aigua. Posar-los en la plata de servir. Tallar la ceba a quadradets petits i afegir-la als cigrons. Tallar el cogombre en 4 parts al llarg, treure les llavors per evitar que perdi aigua. Tallar el cogombre a quadradets petits i afegir al bol. Pelar la poma i tallar-la també a quadradets petits. Afegiu les tomates també talladetes petites, el iogurt i les espècies ( orenga i pebres). Remeneu l'amanida per tal que quedin els gustos ben rapartits i ja la podeu servir.



14 comentaris:

  1. Te ha quedado muy bien... poraquiyano apetecn platos frios pero me la guardo para el veranito que si que comemos las legumbres en frio...

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  2. pues mira que no he visto nunca los garbanzos así y me apetece probarlos,me lo apunto....besitos

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  3. qué pintaza tienen por favor! ains, que yo quiero ir también a algún curso!!

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  4. A mi me encantan los garbanzos en ensalada así que me apunto tu versión
    Besitos

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  5. Me han encantado estas garbanzos...

    Besets

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  6. M'encanten els cigrons, sussi!! I amb iogurt no els he provat mai. M'ho apunto! Petons

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  7. a mi no me va mucho pero a mi marido si así que me guardo tu versión. bss

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  8. M'encanta aquesta amanida, la preparem una mica different però m'imagino molt bé el seu sabor tan fresc :o)
    petonets,
    palmira

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  9. Pare que tiene que estar muy buena, los probare. saludos. :-))

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  10. Yo siempre le tengo un poco de miedo a estas mezclas de sabores, pero seguro que merece la pena, porque la pinta es buenísima

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  11. Qué mezcla, nunca había visto los garbanzos con manzana. Sorprendente pero seguro que está buenísimo

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  12. Una amanida original i molt gustosa, amb aquesta salseta de iogurt ha de quedar lleugera i molt bona!

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  13. Una forma muy rica y original de comer legumbres, esta receta la hago ya mismo que me ha encantado

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