Ingredients (motlle de 20 cm):
4 ous120 g de sucre
120 g de farina
Un polsim de sal
Preparació:
Primer de tot, bateu els ous juntament amb el sucre i el polsim de sal, fins que quedin blanquinosos i tripliquin el seu volum. Jo en la cooking chef 12 minuts a potència mitja-alta.En aquest punt, afegiu-hi la farina tamisada.
Barregeu-ho amb moviments envolvents.
Poseu-ho en un motlle de 20 cm prèviament engreixat i enfarinat. Poseu-ho al forn preescalfat a 170° durant 30 minuts.
Aparteu-lo del forn i deixeu-lo refredar.
Un cop fred, traieu-lo del motlle i talleu-lo longitudinalment si el voleu farcir. Amb aquesta mida i aquestes quantitats podeu fer tres pisos, és a dir podeu posar dos farcits al gust. Sempre en aquest punt el podeu congelar i estarà en perfectes condicions per utilitzar un altre dia (embolcalleu-lo amb paper parafinat).
No m'agrada gaire el tema del fondant, però sens dubte aquest pastís també ha de quedar genial amb una cobertura de xocolata, així que me l'apunto XD
ResponEliminaI tant, jo la faig servir per farcir-la amb qualsevol cosa!!
EliminaTot un bàsic de la pastisseria que té mil aplicacions!
ResponEliminaI tant, és un clàssic!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaPot quedar bé amb mousse de xocolata?
ResponElimina