divendres, 5 de juliol del 2013

Bonpreu selecciona una de les meves receptes

Enguany em vaig animar a presentar-me al concurs que fa el supermercat Bonpreu. Una de les meves receptes ha estat triada juntament amb altres dins l'apartat d'entrants. La recepta que vaig presentar, és el Gotet de foie, cervesa 6/4 i ceba carameliltzada.


M'ha fet molta il·lusió que fos una de les 150 triades entre les 6300 presentades. Total que ahir vaig anar al lliurament de premis. El lliurament es feia al City park Hotel de Sant Just Desvern. A l'acte de lliurament, hi havia el jurat que havia triat les receptes seleccionades i les guanyadores. Així vaig podeu veure en Xavier Mestres, Pere Tàpies, Josep Sucarrats, Pep Nogué i Magda Carlas.


Durant l'acte es van lliurar els premis a les 4 receptes guanyadores ( un sopar a Can Jubany). Un cop repartits els premis a les receptes guanyadores, van sortejar 5.000€, una cap de setmana a l'Hotel Balneari Font Vella, dues visites a les caves Codorniu i dos lots de productes de la Federació Catalana de la Denominació d'origen. Evidentment amb la meva poca sort, no em va tocar cap regal.
Això si, no vam sortir amb les mans buides, després d'un petit refrigeri, ens van obsequiar amb una bossa on hi havia una cassola Castey, tres brics de caldo Aneto i dues revista del Cuines!!!.


El que més il·lusió em fa però és que al setembre es publicarà un recull amb totes les receptes, hauré d'esperar. Gràcies des d'aquí a Bonpreu que amb aquest concurs promou la cuina a casa!!

6 comentaris:

  1. Enhorabona!!! És que el gotet de ceba i foie ha de ser molt bo, es mereixia ser entre les seleccionades :)

    ResponElimina
  2. Ei Sussi!!!!
    No ho sabia això!!!! Què bé! Enhorabona!!!!!
    M'alegra molt!!
    Aquest cap de setmana un amic meu va fer el teu browni!!!! li va quedar boníssim!!!!
    Una abraçada ben forta,
    Neus.

    ResponElimina