dilluns, 22 de juliol del 2013

Cake pops de nous

L'altre dia vaig anar a comprar fondant per fer el pastís d'aniversari de la meva filla i donant un volt per la botiga, vaig veure l'estri per coure els cake pops. No em vaig poder resistir!! i aquí en teniu la primera mostra. La Rita els va dur a les seves amigues del casal per celebrar el seu aniversari i sembla ser que van ser un èxit.
Pels que no els conegueu, els cake pops són uns minidolços, ideals per aniversaris o bufets. A l'interior hi ha una bola de bescuit i es poden banyar amb el que es vulgui.

DSC_0009

Ingredients (18 cake pops):


80g de mantega
110g de sucre
1 ou
135g de farina
1 culleradeta de llevat químic
80 ml de llet
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla
60g de nous picades

Per la glassa:


250g de xocolata per fondre
Fideus de colors

Preparació:

Per fer els cake pops necessiteu un motlle especial que permet que la massa pugi en forma de bola. Jo vaig comprar un motllo de Lékué que realment va molt bé. Alguns bescuit se'm van trencar però és pel fet que aquesta recepta porta nous picades i les que no vaig picar bé van fer trencar l'esfera. Per tant us recomano que si feu servir aquesta recepta, piqueu ben petites les nous i així això no us passarà.
El primer de tot, és preparar la massa del bescuit. Amb unes barilles (jo la cooking chef), bateu la mantega a temperatura ambient amb el sucre fins que quedi una mescla cremosa. Afegiu-hi l'ou i seguiu batent. Afegiu la farina tamisada, el llevat, la llet i l'extracte de vainilla. Seguiu batent uns 2 minuts. Afegiu les nous picades i remeneu.
Ompliu les semiesferes al màxim de la seva capacitat.


DSC_0001

Poseu per sobre la tapa i encaixeu-la.

DSC_0002


Poseu-ho al forn preescalfat a 160º durant uns 20 minuts. Quan estigui cuit, traieu-lo del forn i espereu uns minuts a que es refredi per treure les esferes.


DSC_0003


Ara ve el pas més delicat, punxar les boletes als pals. Un dels problemes dels cake pops, és que un cop banyats es vagin escorreguent palet avall, a mi em va passar amb alguns. Per tant aquest pas és important!
Foneu uns 50g de xocolata al microones. Passeu els palets per la xocolata, només la punta i punxeu els bescuits. Deixeu que es refredi la xocolata i que faci de cola.

DSC_0004


Quan la xocolata ja estigui freda ( per anar més ràpid els podeu posar uns minuts al congelador), desfeu la resta de xocolata de cobertura al microones. Aneu banyant amb una cullera els cake pops, intentant que caigui l'excés de xocolata  i no regalimi . Poseu-los a refredar en un lloc on puguin estar punxats pels pals. El motllo de Lékué va perfecte perquè la sortida que te de vapor de cada boleta serveix alhora per punxar els cake pops i que es refredi la xocolata. Quan la xocolata encara estigui calenta, decoreu per sobre al gust, en aquest cas com que els he fet per les amigues de la meva filla, he decorat amb fideus de colors, cors i cristallets de color rosa i lila.

DSC_0005





10 comentaris:

  1. T'han quedat genials, una molt bona presentació i encara un millor gust, d'això n'estic segura.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Han quedat molt macos ! Ainsss això significa que necessito un altre motllo!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  3. T'han quedat perfectes!!! a mi em van regalar aquest motlle però coses de la vida... vaig canviar-lo per un altre que em feia més ús, i faig els cake pops amb bescuit barrejat amb philadelphia, que també queda molt bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona idea segur que estan bonissims tbé! una abraçada!!

      Elimina
  4. Amb aquest motlle tan xulo t'han quedat perfectes!!!!
    I amb els trossets de nous han de ser molt bons.

    ResponElimina
  5. Les nous li dona un toc molt bo! gràcies Gemma!

    ResponElimina