diumenge, 22 de setembre del 2013

Premi a la recepta tradicional i II Dia cuina a Manlleu

Encara no m'acabo de creure que la meva recepta guanyés el concurs de la revista Cuina!! Les Flors de carbassó minis farcides de pernil dolç i Torta del Casar.
Vaig compartir l'alegria amb en Manel de Cuina generosa (millor recepta saludable) i l'Àngels de Àngels cuina (millor recepta creativa).

DSC_0035
Josep Sucarrats, jo, Àngels, Manel i Pep Nogué

Ahir va estar un dia ple d'emocions, especialment per poder conèixer a molts companys bloguers, que com jo comparteixen la passió per la cuina. Aquesta prestigiosa revista (que segueixo des del primer exemplar que va sortir), va organitzar un seguit d'activitats per a tots els finalistes al concurs molt interessants que tot seguit us explicaré.
En el marc de la  "Festa del porc i la cervesa" de Manlleu, el director de la revista Cuina Josep Sucarrats ens va anar guiant per les diferents activitats que ens tenien preparades.
A les 10 del matí van fer una visita a la cerveseria Pilster de Manlleu, on elaboren de forma artesanal cervesa. Els dos propietaris ens van explicar tots els secrets de l'elaboració de la cervesa! Tot i que ens va agradar molt, no ens en vam poder endur a casa, ja que pel moment només elaboren cervesa de barril per a bars. Un cop acabada la visita, ens van oferir un tast de cervesa i un esmorzar amb embotit de Manlleu.

Manlleu-cuina

A les 12, a l'Aula Mercat del mercat de Manlleu, el cuiner Pep Nogué ja ens esperava per preparar-nos tres receptes, totes tres, amb el porc com a protagonista; Platillo de botifarres, Bikini de pernil dolç amb serrat d'ovella, rossinyols i mantega de tòfona i coca de "picadillo". Les tres receptes boníssimes i a més guarnides amb la gràcia que té de per sí en Pep Nogué!!

Manlleu-cuina1


A les 2 ja vam anar a dinar, que com entendreu de gana poca!! Però no vam deixar res al plat, ja que la cuina del restaurant Sambucus tampoc no es pot desaprofitar. Sambucus però és més que un restaurant, ja que són una cooperativa de productes ecològics i a més donen feina a persones amb risc d'exclusió, en definitiva, una fórmula d'èxit i molt lloable.

Manlleu-cuina2

A les 5 i ja per acabar amb les activitats del dia, vam poder visionar el documental "La matança del porc a pagès" de Pep Nogué i Jordi Vilarrasa (xarcuter), molt interessant, que em va fer recordar quan feien la matança a casa quan era petita.


I un cop acabat el documental, van lliurar els premis a les receptes guanyadores elaborades amb pernil cuit, patrocinat per La Selva. I aquí la meva sorpresa quan van dir la meva recepta!! Aquí, el premi:

DSC_0007 (2)DSC_0041

No deixeu de veure les receptes del altres blogs finalistes!! Una salutació a tots ells, em va agradar molt passar el dia amb vosaltres i gràcies a la Revista Cuina!!

Helena  (Acabat de fer), Anna (M'agrada cuinar), Elisabet  (Tastarutes), Laura  (Coure Coulants), Eduard  (De plat en plat), Mireia i Bet (Els fruits saborosos), M. Glòria(No tot són postres a la cuina), Marga (L'hora del túper), Isabel  (Els fogons de la Isabel), Julia  (Un tast d'Ucraïna), Laura (Cuinejar), Manu (Las recetas de Manu), Marina  (Tapa't de tapes), Nani (La cuina violeta), Gisela (No hi ha ous), Sílvia (Nuni cuinetes), Núria (La Núria a la cuina), Miquel Àngel (Pebrots verds), Sandra (Els fogons de la Bordeta), Lluís (Tiritinyam), Gemma (Food and cakes), Montse (Rhubarb and Samphire)

22 comentaris:

  1. Enhorabona!!! I molt de gust de conèixer-te en directe per fi :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Gemma, a mi si que em va fer il·lusió conèixer-te!! petons

      Elimina
  2. Enhorabona!!!!!
    I a més un dia fantàstic !!!
    Petons,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Felicitats bonica, quina embeja de dia. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  4. Enhorabona Sussi, la feina ben feta sempre dona alguna satisfacció extra. Disfruta-ho! Petons,
    Pilar

    ResponElimina
  5. Doncs moltíssimes felicitats pel premi :)

    ResponElimina
  6. Moltíssimes felicitats, Sussi!! Quina il·lusió, tenir-te de guanyadora!!

    ResponElimina
  7. La recepta és boníssima, avui he pogut tafenejar-la... Moltes felicitats de nou!!! I molt contenta de coneixe' t també.... Ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, coneixer-vos ha estat el millor, fins aviat!! petons!

      Elimina
  8. La recepta és boníssima, avui he pogut tafenejar-la... Moltes felicitats de nou!!! I molt contenta de coneixe' t també.... Ptns!!

    ResponElimina
  9. Hola Sussi!!! Moltes felicitats de nou...tens un bloc super maco...de veritat! I quines receptes tant interessants...mmmm
    Que bé que ens hem conegut....ha estat un plaer i espero poder tornar a coincidir!
    Ah...i el post molt guay!
    Una abraçada!!!!
    Gemma de Food&Cakes by GB

    ResponElimina
    Respostes
    1. PEr mi si que ha estat un plaer Gemma, fins molt aviat! petons!

      Elimina
  10. Moltes felicitats Sussi! Quina crack ;-) La recepta s'ho mereixia. Per cert, t'has oblidat de mi ;-(

    ResponElimina
    Respostes
    1. AY!! perdona, això si que em sap greu, justament el teu no té perdó, ara ho rectifico!! petons

      Elimina
  11. felicitats de nou pel premi, sens dubte ben merescut. que en gaudeixis molt!

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats per aquest premi, ha de fer molta il.lusió.
    Petons.

    ResponElimina