diumenge, 6 d’octubre del 2013

Cupcake "El monstre de les galetes"

Des que vaig veure els cupcakes de l'Alma Obregon de "Objetivo cupacake perfecto" que vaig tenir ganes de fer aquests cupcakes tant divertits. Ja fa dies a casa vam fer un dinar familiar amb la meva cosina i com que ens vam ajuntar un petit grup de nens i no tant nens,vaig pensar que seria el dia ideal per fer-los. Als nens els va fer molta gràcia i si us agrada el dolç, no ho dubteu!!

DSC_0433

Ingredients:

Per les magdalenes:

115 g de mantega a temp. ambient
220g de sucre
3 ous grossos
200g de farina
1'5 culleradetes de llevat químic
120 ml de llet
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Per l'almívar:

DSC_0423
100g de sucre
100ml d'aigua
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Pel buttercream:

250g de mantega a temperatura ambient
325 g d'icing sugar
1 culleradeta d'extracte de vainilla
2-3 cullerades de llet
Colorant blau en pasta

Per decorar:

Fondant de colors
Cookies

Preparació:

Per començar, passem pel tamís la farina i el llevat, reservem. Posem en un bol la mantega amb el sucre i ho batem fins que la mescla agafi un color blanquinós.. Afegim a poc a poc el sucre i remenem. Incorporem els ous d'un en un i a continuació la farina fins que quedi tot incorporat.  Per acabar, afegim la llet, l'extracte de vainilla. Preparem les càpsules de magdalenes, les posem en motllos de silicona o bé en motllos de magdalenes. Repartim la massa en 12-14 càpsules. Ompliu-les fins unes 3/4 parts. Preescalfeu el forn a 180º (sense ventilador) i un cop tinguem la temperatura desitjada, fornegem-los 20-25 minuts.
Mentre el couen els cupcakes, podem anar preparant l'almívar. En un cassó, posem l'aigua el sucre i l'extracte de vainilla. Ho deixem al foc fins que bulli. Quan bulli, deixem refredar l'almívar.
Quan els cupcakes surtin del forn, els punxem amb un escuradents i amb un pinzell de cuina, els anem pintant amb l'almívar.

DSC_0409


Preparem ara el buttercream. En un bol, posem la mantega a temperatura ambient,  l'icing sugar, l'extracte de vainilla i la llet. Ho batem tenint en compte de posar un drap sobre la batedora per tal que no surti l'icing sugar disparat. Ho batem tot fins que quedi d'un color blanquinós i cremós. En aquest punt, ho tenyim amb colorant blau.
Amb fondant fem els ulls del monstre i tallem les galetes per la meitat.
Per fer els pels del monstre, necesitarem una "boquilla" foradada. Agafeu una mànega pastissera, poseu-hi la "boquilla" i aneu fent els pels del monstre.

DSC_0410

DSC_0411


 Un cop fet tots els pels, poseu-hi els ulls i la galeta.

DSC_0434


7 comentaris:

  1. Ha quedat sensacional!! Amb la galeta i tot, per gaudir tots junts!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Oooh siempre le he tenido muchas ganas a estos cupcakes!!! Que preciosidad por dios!! Te han quedado geniales, muy pero que muy bonitos! Un besito

    ResponElimina
  3. Jejeje, genial per gaudir d'una tarda amb la canalla!!! Molt bé, mami Sussi!

    ResponElimina
  4. El trobo molt divertit :)
    Segur que els nens (i no tan nens) els can encantar els cupcakes ;)

    ResponElimina
  5. Mira que son monos aquests cupcakes, m'encanten. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  6. que xulos que t'han quedat!! jo ja estic buscant idees pel cumple de la meva filla, l'any passat vaig fer 3 sares de tamany familiar cada una :) i aquest any potser faig algo de fondant, ara que està tant de moda i uns cupcakes estil com aquests... està clar que als nens els crida molt l'atenció
    una abraçada,

    ResponElimina