diumenge, 13 d’octubre de 2013

Massa sucrée

Aquesta massa és semblant a la pasta brisa però porta farina d'ametlla, el que li dona un gust molt bo i una textura molt cruixent. Us la recomano. Farciu-la amb el que més us agradi!

DSC_0070


Ingredients:


250g de farina
100g de sucre llustre
1 ou
150g de mantega a temperatura ambient
50g d'ametlla en pols

Preparació:


Posar en un bol, la mantega amb el sucre i batre-ho amb la varilla 5 minuts a velocitat mitjana. agafarà una textura esponjosa i lleugera. en aquest punt, afegiu l'ou i emulsioneu la mescla a velocitat mitjana durant 1 minut. Canviar les varilles i poseu la batedora flexible. afegiu l'ametlla i la farina passada pel tamís. Mescleu a velocitat 2 de remoure, l'estona justa per tal que la massa quedi homogènia. Deixeu refredar a la nevera 30 minuts i ja la podreu utilitzar.

DSC_0004

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada