diumenge, 10 de novembre del 2013

El Celler de Can Roca col·labora amb Duchenne Parent Project

El passat divendres a Girona va tenir lloc una conferència per part dels investigadors de la malaltia Duchenne-Beccker a l'Espai  Caixa de Girona. Aquest esdeveniment, és un dels molts que organitza l'associació a les comarques de Girona i que tinc el plaer de tenir la meva germana dins del grup organitzador. Tot el seguit d'actuacions que es realitzen, entre elles la recollida de taps, és per recaptar diners per seguir amb la investigació d'aquesta malaltia (un tipus de distrofia muscular), que afecta a dos germans bessons de la nostra comarca.
Divendres a més de la conferència, es va inaugurar la mostra i venda d'obres que un grup de renombrats artistes, van donar a l'associació per col·laborar en la recaptació. La mostra estarà oberta al públic del 8 al 22 de novembre.


En finalitzar les xerrades, el Celler de Can Roca va voler també col·laborar en l'acte, oferint un refrigeri, evidentment al nivell al que ens té acostumats.


La meva germana Rosa, que és l'artista de la família, va donar també un quadre. Podeu col·laborar, comprant butlletes de 5€ i si teniu una mica de sort us el podreu endur a casa.



Us animo a participar en la recollida de taps o en els diferents actes que es van organitzant!

4 comentaris:

  1. Bona iniciativa! Nosaltres a la feina també recollim taps, no costa res i és per una bona causa!

    ResponElimina
  2. Gràcies per avisar de la campanya, ara ja estaré al cas.
    Imagino que el refrigeri va ser sensacional ;)

    ResponElimina