dijous, 21 de novembre de 2013

Pinya natural amb crema cremada

Aquestes són unes postres ideals per després d'un àpat complert. Tot i ser dolç, la pinya és molt digestiva i ens ajudarà a pair un àpat suculent. La combinació de la pinya àcida amb el cruixent de la crema cremada és perfecte!!


Ingredients (6-8 persones):


750 ml de crema pastissera
1 pinya
Sucre

Preparació:


Peleu i talleu la pinya a rodanxes. Poseu-la en un plat.




 Poseu a sobre la pinya una bona capa de crema pastissera.


Escampeu per sobre sucre en abundància. Prepareu el soplet o el cremador. Acosteu el cremador al sucre i deixeu caramelitzar.
Quan estigui ben daurada i torrada la superfície de la crema ja podeu servir-la.

4 comentaris:

  1. Deliciós, Sussi! En faré avui, a veure!

    ResponElimina
  2. Genial combinació. A vegades l'he fet amb poma rallada y també es deliciosa... Enhorabona i moltes gràcies per compartir :)

    ResponElimina
  3. Es un dels meus postres favorits desprès d'un àpat una mica llarg :o)
    El contraste de sabors i textures és genial!
    Petonets i bon cap de setmana,
    palmira

    ResponElimina
  4. Un clàssic sensacional que no passarà mai de moda!
    Té l'èxit assegurat!

    ResponElimina