dimecres, 13 de novembre de 2013

Risotto de rossinyols

Aquesta recepta ja fa dies que la vaig fer, amb els pocs rossinyols que vam trobar. A casa quan faig risotto (del que sigui), ja sé que tinc la família contenta.


Ingredients (4 persones):


320-350g d'arrós arborio/carnaroli/bomba
2 cebes grosses
Oli d'oliva extra verge
300-400g de rossinyols
1l de caldo de verdures
Sal
Parmesà

Preparació:

Ratlleu la ceba. Poseu una cassola al foc i poseu-hi l'oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi la ceba trinxada. Deixeu-la coure a foc mig fins que estigui una mica rossa. Mentre, netegeu els bolets i talleu-los a llesques. Afegiu els bolets i deixeu que agafin el gust de la ceba durant un minut.


Afegiu l'arrós i deixeu també que es rossegi. Escalfeu el caldo i aneu afegint a poc a poc a l'arrós. A mesura que l'arrós absorbeixi l'aigua, afegiu-ne més. Així fins que l'arrós estigui cuit. No el deixeu coure massa!! Quan estigui al dente, enretireu-lo del foc i afegiu-hi el parmesà. Remeneu amb compte i amb l'escalfor el parmesà s'anirà fonent. Serviu calent i ratlleu per sobre una mica més de parmesà.



8 comentaris:

  1. Que rico y sencillo, muchas gracias y buenas noches.

    ResponElimina
  2. A casa també quan cau risotto (o arròs) tinc la familia ben contenta, encara que sigui amb moixerons secs collits pel meu pare!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Riquísimo en casa nos gusta mucho,a ti te ha quedado estupendo. .
    Acabo de hacerme seguidora tuya y me quedo por aquí, si te viene de gusto te pasas por mi blog.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. que facilito!! y se ve riquisimo, y muy jugoso! un bikiño

    ResponElimina