dilluns, 30 de desembre de 2013

Cassoletes d'espàrrecs, alls tendres i gambes

Una altra proposta per aperitius en dies de festa o proposta per picar, molt fàcil i saludable.



Ingredients ( 20 cassoletes):

20 cassoletes precuites
1 sobre d'espàrrecs, alls tendres i gambes (congelat 400g)
200ml de beixamel
Oli i sal

Preparació:

Poseu una paella al foc amb oli. Quan estigui calent, poseu-hi les verdures congelades i deixeu-les coure. Quan estiguin al punt, enretireu-les. Escalfeu la beixamel i poseu-ne una mica dins les cassoletes.






Repartiu les verdures dins les cassoletes.


Poseu una mica més de beixamel per sobre les cassoletes.





Serviu-les a poder ser calentes.




1 comentari:

  1. Hola Sussi,
    Avui que tinc una mica de temps estic passejant pels blogs i em trobo amb coses bones i ideals per a aquests dies. Un bon aperitiu. De pas venia a visitar-te per a dir-te que estic preparant una trobada blogaire a Tarragona el 22 de febrer. Per si vols venir. Aviat posaré el programa al blog.
    Una abraçada i una bona entrada d'any,
    Nani

    ResponElimina