dimecres, 1 de gener de 2014

Gotets de fruita de la passió i pannacotta




Amb aquests gotets vam acabar ahir l'any i aprofito per desitjar-vos a tots un bon 2014!!








Ingredients (6 gotets):

Per la crema de fruita de la passió:

200ml de llet
Preparat per fer flams ( la quantitat que correspongui per fer 250ml de flam)
3 fruites de la passió (la polpa)
1 rovell d'ou
1 culleradeta de Maizena

Per la Pannacota:

300ml de nata per muntar
75g de sucre
3 fulls de gelatina

Per decorar:

2 fruites de la passió
1 carambola

Preparació:

Primer de tot, prepareu la crema de fruita de la passió. Poseu la polpa de la passió i tritureu-la. Passeu-la per un colador i reserveu. Prepareu el flam com indiqui l'envàs i substituïu 50ml de llet per el suc de fruita de la passió. Barregeu la maizena amb el rovell d'ou, poseu-hi una mica de llet i afegiu-ho a la mescla anterior. Feu bullir el preparat i quan ja estigui, ompli amb aquesta crema una tercera part dels gotets. Quan estigui una mica tebi, reserveu a la nevera fins que es refredi.Quan estigui una mica quallada la crema de fruita de la passió, prepareu la pannacotta. Poseu la nata i el sucre en un cassó i poseu-lo al foc fins que bulli. Mentre poseu els fulls de gelatina en remull en un bol amb aigua freda. Quan la nata bulli, enretireu-la del foc i afegiu-hi els fulls de gelatina, remeneu-ho bé. Afegiu amb compte la nata als gotets i deixeu-ho refredar a la nevera fins el moment de servir. Poc abans de  servir-ho, obriu dues fruites de la passió i repartiu la polpa sobre els gotets. Talla unes llesques de carambola i decora els gotets.


11 comentaris:

  1. Hola, acabo de conéixer el teu blog i m,ha encantat. Tens Receptes molt temptadores que pensó fer. Jo també tinc un blog pero només de dolços passa-t,ni si vols.
    En faig seguidora del teu...ja m,aniré passant.

    Una abraçada i feliç any nou...!

    *Pilar*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pilar, ja he visitat el teu blog i ja hi aniré passant!! bon any!

      Elimina
  2. Buenas tardes, es un lujazo de receta huuuu. Besos y feliz Año 2014.

    ResponElimina
  3. Uauu uns gotets genials per a acomiadar-se de l'any, a més de boníssims queden molt i molt vistosos! un petó i feliç 2014!

    ResponElimina
  4. Uns gotets deliciosos i molt vistosos, que fan molta festa, ideal per un comiat d'any de luxe.

    ResponElimina
  5. Uns gotets deliciosos i molt vistosos un peto

    ResponElimina
  6. Quin goig de postre, a part de la presentació han de ser exquisits!!!

    ResponElimina
  7. Una bona manera de començar l'any amb uns gotets molt refrescants.
    Petons.

    ResponElimina