diumenge, 20 d’abril de 2014

Poke cake de brownie i xocolata blanca

Aquest mes la Carolina, l'encarregada de fer la proposta del Desafío en la cocina, s'ha ben lluït. Ens ha proposat fer un pastís que jo no l'havia sentit anomenar mai. Es tracta d'una base de bescuit que es forada i s'omplen els forats del que es vulgui, una crema, gelatina... Els de gelatina són molt vistosos però com que a casa no ens agrada gaire he optat per fer una adaptació a la meva manera. La base és de brownie i he farcit els forats de xocolata blanca. Per decorar...una mica de nata, l'he aprofitat per fer la mona d'enguany als nostres fillols Pau i Laura. En aquesta ocasió no us puc posar el pas a pas, encar no m'havia passat mai però se'm van esborrar totes les fotografies del pastís, sort que la meva germana em va poder passar aquestes abans no se'l mengèssim!!







Ingredients:

Una base de brownie
150g de xocolata blanca
50g de nata
350g de nata per muntar

Preparació:

Primer de tot prepareu el brownie, seguiu les instruccions de l'enllaç de dalt. Quan surti del microones o forn, feu els forats amb algun punxó o palet. Prepareu la crema de xocolata blanca. Poseu al microones la xocolata i la nata i deixeu que es desfaci. Ompliu els forats que heu fet anteriorment amb la crema de xocolata. Deixeu refredar. Munteu la nata i cobriu tot el pastís. Amb la nata que us sobri, decoreu al gust.


Mireu les altres propostes que han fet les meves companyes del Desafío en la cocina que de ben seguir que n'hi han d'espectaculars!!!

22 comentaris:

  1. Doncs sembla que te n'has sortit molt bé d'aquest repte!

    ResponElimina
  2. Este es otro de los que tengo que probar, me parece una combinación buenísima!!

    ResponElimina
  3. que rico con chocolate blanco..............me la apunto

    ResponElimina
  4. que bueno con tanto chocolate tiene que ser una delicia, bicos

    ResponElimina
  5. Una idea muy buena hacerlo con un brownie, seguro que estaba muy rico

    ResponElimina
  6. Hola te he conocido por el desafío, somos compañeras... esta versión me ha gustado mucho, el brownie de chocolate y el chocolate blanco deben estar muy ricos!! Bs.
    Julia y sus recetas.

    ResponElimina
  7. Una combinació bonissima! apuntada per al següent!

    ResponElimina
  8. Doncs te una pinta estupenda, amb xocolata blanca, segur que estava de mort. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  9. Yo también le puse chocolate blanco y queda increíble, eh??Hummm, queda tan rico..Bs

    ResponElimina
  10. Qué buena pinta tiene, tenía que estar muy bueno,seguro!!!
    Besos

    ResponElimina
  11. Me encanta esa combinación de chocolates, Sussi. Menos mal que tu hermana tomó las fotos chiquilla, porque te quedó genial
    Besitos

    ResponElimina
  12. ME HA ENCANTADO COMO LO HAS HECHO, TIENE QUE ESTAR DE MUERTE.
    UN BESO

    ResponElimina
  13. Me encanta el chocolate, seguro que esta versión está riquísima ;)

    ResponElimina
  14. ohhh divino!! todo chocolate, todo chocolate!! un placer!

    ResponElimina
  15. Caramba que delicia con brownieeeeeee y ese choco blanco que ricoooooooo
    Besissss

    ResponElimina
  16. Riquisimo. Tiene que estar muy bueno.

    ResponElimina
  17. Muy buena conbinación de sabores, tenía que estar super bueno. Besos

    ResponElimina
  18. Pero qué delicia de sabores has elegido, buenísimo. Besos.

    ResponElimina
  19. Vaya tela !! que cosa mas rica !! como se nota que te gusta el chocolate ¡que delicia! Una combinación estupenda y de las que nunca falla ..Normal q pocas personas que conozco yo no le gusta el chocolate contaditas con los dedos de la mano jiji y si tu eres de las que has cumplido con la manga ...ostras a mi se me olvido por completo pero reconozco que para lo dificultoso que es te ha quedado muy bien !! un besete y Gracias !!
    Mila

    ResponElimina
  20. Que rico y jugoso poke cake de brownie, además con el chocolate blanco y decorado con manga, como tiene que ser, jjejeje. Un beso guapa.

    ResponElimina