dijous, 7 d’agost de 2014

Conill amb bolets (fredolics)

Aquesta recepta de conill és de les més bones que he fet amb aquesta carn i si us agraden els bolets, l'heu de fer. Com que aquest passat any la collita de bolets va ser molt minsa, he utilitzat un pot en conserva natural. 






Ingredients (6 persones):


1 conill
1 ceba grossa
1 pot de fredolics en conserva (330g)o frescos
1 got de vi ranci (200ml)
1 got de caldo de carn o verdures (200 ml)
All i julivert picats
Sal i oli d'oliva

Preparació:

Talleu el conill a trossos petits. Poseu una cassola al foc amb oli i quan estigui calent, afegiu-hi el conill i deixeu-lo daurat. Quan estigui torradet, afegiu-hi la ceba tallada a quadradets. 


Remeneu-ho tot junt i afegiu-hi el got de vi ranci i deixeu-lo uns minuts fins que evapori l'alcohol. Aboqueu-hi el caldo. 


Deixeu coure aproximadament un quart d'hora. En una paella, poseu oli i afegiu-hi els bolets escorreguts del líquid de la conserva, deixeu coure una mica i afegiu-hi l'all i després el julivert.


Quan el conill estigui gairebé cuit, afegiu-hi els bolets i deixeu-ho coure tot junt uns minuts per tal que agafi gust tot plegat. 


Serviu calent!


12 comentaris:

  1. Menudo huuuuuu---que delicia.Besossss y buenas noches.

    ResponElimina
  2. Me han regalado hoy un conejo, y mira que bien me ha venido tu receta que tiene una pinta de cine, lo voy hacer tal cual. Mil besicos

    ResponElimina
  3. Receta estupenda, tenemos conejo, no descarto prepararlo así.
    Un abrazo
    Sara

    ResponElimina
  4. Això ha d'estar de mort!! Et sgeueixo!! ;)

    ResponElimina
  5. Quin cassola de diumenge tan deliciosa!!!

    ResponElimina
  6. aquests guisats m'encanten , sobretot a la tardor , després d'anar a buscar bolets al bosc

    ResponElimina
  7. Una cassoleta deliciosa! per tenir una barra de pa al costat ;)

    ResponElimina
  8. Uauuuu...quin platillo...amb aquets bolets deu se bo de lleparse els dits !!!
    petonetssss.

    ResponElimina
  9. Un pot de fredolics, bè pero de quina mida 100g, 1/2 quilo 1 quilo ,quant¿.
    Caldo...de que¿, de gallina?, de pollastre?, de vedella?,... verdures?.
    Vi ranci.....de quina capacitat, 250? 125?500?.
    No se , pot ser podrieu se una miqueta mes explicits i molt mes clars (....) no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Miquel pel teu comentari. realment em vaig deixar moltes dades. ho he corregit, espero que et pugui ser de servei. Gràcies per passar-te pel meu bloc!

      Elimina