dimecres, 20 d’agost del 2014

Lasanya

Com cada any el Desafio en la cocina es pren un descans i no hi ha reptes a l'estiu. Però per no avorrir-nos podem fer algun repte anterior que no haguem fet. El juliol no vaig arribar a temps i en aquesta ocasió aprofito per fer una lasanya, la típica a la meva manera, el repte primer del Desafio.


Ingredients (4 persones):

12 plaques de lasanya precuita
2 cebes
1/2 Kg de tomates madures
1/2 l de beixamel
500g de carn picada (1/2 vedella,1/2 porc)
Sal i oli d'oliva

Preparació:

Primer de tot prepareu la ceba fregida i la tomata fregida. Coeu-ho per separat  i reserveu. Ara aneu per preparar la carn picada. Jo ho he fet a la cooking chef però ho podeu fer en una paella. Poseu oli al bol i afegiu-hi la carn picada, deixeu-ho coure uns 15 minuts a velocitat 2 de remoure amb el ganxo K. Mentre aneu fent la carn, podeu en remull les plaques de lasanya. Quan estigui cuita la carn, afegiu-hi la ceba cuita,


deixeu-ho coure uns minuts més. La carn la podeu deixar així o picar-la una mica més. A mi m'agrada que estigui ben picada i lligada per tant, la podeu posar a la picadora. Poseu-la a la picadora, juntament amb una mica de beixamel i la tomata fregida.






Tritureu-ho tot.




Ara ja podreu anar muntant la lasanya. Poseu sobre una plata una mica de beixamel. A sobre ja podreu col·locar la primera filera de plaques. A sobre, repartiu la carn picada.



Poseu a sobre una altra capa de lasanya i procediu de la mateixa manera. La tercera capa de pasta serà la última. A sobre repartiu-hi la beixamel.


En aquest punt si en feu molta, la podeu congelar per un altre dia. Escampeu per sobre una mica de formatge i poseu-lo al forn a gratinar. Serviu-la un cop gratinada!



7 comentaris:

  1. Madre mia le pegaba un bocado ahora mismo a esa lasaña, que no veas, tiene que estar buenisima.Un besazo de Vanessa de Il Prezzemolo Tritato

    ResponElimina
  2. Una lasanya deliciosa, fa una pinta que crida que me la mengi!

    Una abraçada guapa!

    ResponElimina
  3. Què bona que és la lasanya!! m'agrada de totes maneres, de carn, vegetal... tant és! un petó!

    ResponElimina
  4. Mmmm me chifla la lasaña!!! Pero la dejo para invierno que ahora encender el horno me da perezón! Besotes!
    Glo de COCINAR CON AMIGOS

    ResponElimina