dilluns, 11 d’agost del 2014

Magdalenes de nata

Les magdalenes sempre són ven vingudes a casa. Quan vaig veure aquesta recepta al blog Webos fritos ja me la vaig copiar per fer-la un dia. I aquí la comparteixo amb vosaltres.


Ingredients:

125ml de nata líquida
75ml d'oli d'oliva
3 ous
250g de sucre
250g de farina
12g de llevat
La ratlladura d'una llimona

Preparació:

Poseu els ous i el sucre en el bol de la batedora i bateu-los durant uns 5 minuts.


Afegiu la nata, l'oli i la ratlladura de llimona, remeneu amb compte. Afegiu la farina i el llevat i remeneu la mescla amb moviments envolvents. Poseu la massa dins els papers de magdalenes, ompliu 2/3 parts. 


Poseu a la nevera mínim 15 minuts. Preescalfeu el forn a 250º. Un cop hagi passat el temps de repòs, podeu afegir sucre per sobre, o trossets de xocolata. Poseu-les al forn i baixeu la temperatura a 220º. Passats 10 minuts, baixeu a 200º i deixeu-les coure uns 3-5 minuts més, fins que veieu que estan cuites. Traieu-les del forn i deixeu-les refredar.


6 comentaris:

  1. Me encantan Sussi, son mis favoritas. Te han quedado tan apetecibles que cenaba con unas cuantas ahora mismo, vasito de leche fría y oye...más feliz que una perdiz.

    Besines guapetona

    ResponElimina
  2. A casa també son benvingudes les magdalenes! ideals per a esmorzar, berenar o per a qualsevol moment que t'entri la gana! aquestes de nata no les he provat, però me les apunto ja mateix! un petó!

    ResponElimina
  3. Con el toque suave que le da la nata tienen que estar deliciosas. Mil besicos

    ResponElimina