diumenge, 12 d’octubre del 2014

Cintes amb pesto

Aprofitant que vaig fer salsa pesto, avui n'hem gaudit amb una pasta ben senzilla que a casa ens agrada molt ja que les seves corbes s'impregnen de la salsa, amb la qual cosa encara en gaudeixes més. Tot i la reticència inicial, als meus fills els hi ha encantat la salsa!!


Ingredients (4 persones):

300g de cintes
Salsa pesto
Oli i sal

Preparació: 

Si teniu la salsa pesto feta, la recepta no té cap secret. Sempre podeu fer servir la salsa comercial, però si us animeu a fer-la veureu que no té comparació. Podeu trobar la recepta aquí de la salsa pesto.
Poseu una olla grossa al foc amb aigua i sal. Quan comenci a bullir, afegiu-hi les cintes. Deixeu-les coure fins que estiguin al dente, dependrà del tipus de pasta. Quan estigui cuita, escorregueu-la i poseu-la en una plata de servir o directament als plats. A mi m'agrada posar una mica d'oli d'oliva a la pasta un cop cuita, així no s'enganxa. Afegiu la salsa de pesto i ja tindreu un plat ben ràpid de fer i ideal també pel tupper de la feina.


3 comentaris:

  1. No hi ha res com pasta amb un bon pesot cassolà!! A la polyanna és una de les salses que més li agrada menjar i preparar amb mi!
    Una abraçada!
    Palmira

    ResponElimina
  2. Tens raó, la salsa pesto casolana no té res a veure amb la de compra. I és tan senzilla de fer! A casa ens agrada a tothom. L'única pega és que ara ja s'acaba l'alfàbrega i aquí a Lleida costa trobar-ne de fresca quan arriba aquesta època. Què hi farem! Petons.

    ResponElimina
  3. També és una de les meves salses preferides, per la pasta, per la carn i per moltes altres receptes!

    ResponElimina