diumenge, 5 d’octubre de 2014

Quiche de camagrocs

Estem en plena temporada de bolets i per ara sembla que n'anem trobant. En aquesta ocasió he aprofitat els camagrocs per fer aquesta recepta que va fer l'altre dia la Manu del blog Las recetas de Manu. Deliciós!!!


Ingredients:

1 placa de pasta brisa
400g de camagrocs
3 ous
250ml de nata
2 porros grossos
50g de pinyons
Sal, pebre i nou moscada
Oli d'oliva verge


Preparació:

Poseu la pasta brisa sobre el motllo. Pinteu les vores amb ou, poseu un paper de forn o d'alumini sobre la massa i a sobre una mica de pes (cigrons). Enforneu-lo a 180º una mitja hora. 
Mentre, poseu una paella al foc amb els camagrocs. Deixeu que treguin l'aigua i que després l'absorveixin. 


Afegiu oli d'oliva i els porros tallats a rodanxes. Deixeu-ho coure fins que els porros estiguin tendres.


Afegiu la sal, la nou moscada, el pebre, els pinyons, els ous i la nata.


Barregeu-ho tot. Quan la base de la quiche estigui cuita, afegiu el farcit. Poseu-ho al forn un altre cop i deixeu-ho coure aproximadament un quart d'hora més fins que estigui cuit. Serviu calent.






5 comentaris:

  1. Quina cosa més bona i bonica!! Quina gana i quina enveja de poder anar a per bolets al bosc!!!
    Molt bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Una autèntica delícia! Me'n vaig volant a comprar camagrocs! Petons.

    ResponElimina
  3. ¡¡Qué pinta de quiche!! ¡¡Qué rico!! Por cierto, en nuestro blog andamos de sorteo, nos encantaría que participaras, así que te dejamos el enlace. ¡TE ESPERAMOS!

    http://recetasdeazucaryoregano.blogspot.com.es/2014/09/gran-sorteo.html#more

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta! Fa poc em van regalar un munt de camagrocs i vaig fer remenat i croquetes. El pròxim, la teva quiche.

    ResponElimina
  5. Crec que mai he preparat els bolets en una quiche i pel que veig és una opció fantàstica per menjar els camagrocs que vam collir l'altre dia!!!

    ResponElimina