dimarts, 18 de novembre del 2014

Coulant de xocolata al microones

Una de les postres més típiques dels restaurants, és el coulant. Als meus fills els encanta i quan anem a menjar fora de casa no solen demanar postres a menys que hi hagi coulant (no són gaire llaminers). L'únic problema dels coulants, és la cocció, cal treure'ls al moment just. Ja tinc penjada al blog la recepta per fer-los al forn i ara amb aquesta us proposo uns coulants ràpids, amb 2 minuts els tindreu cuits i seran la millor culminació per un bon dinar o per un berenar excepcional!!


Ingredients:

2 ous
90g de sucre
70g de farina
110g de xocolata negra
110g de mantega
4 pastilles de xocolata

Preparació:

Poseu en un bol la mantega i la xocolata i poseu-la al microones el temps necessari per tal que es desfaci.


En un altre bol, batem els ous amb el sucre.


Afegim la farina tamisada. Remeneu la barreja d'ous i sucre amb la farina. Afegiu a poc a poc la barreja de xocolata i mantega a la mescla anterior.













Poseu una mica de mantega als motllos que fareu servir i poseu-hi massa fins a un dit del final del motllo. Poseu al mig de la massa, les peces de xocolata.


Introduir-los al microones i quan veieu que la part exterior comença a quallar, traieu-los del microones. Penseu que seran entre 1  minuts, depenent de la quantitat de coulants que hagueu posat. Recordeu que la cocció al microones segueix un cop està fora del forn, pertant no us refieu de que estigui poc cuit ja que trigarà encara uns segons a coure's fora el forn. Poseu-los en un plat i serviu-los immediatament. Bon profit!!






8 comentaris:

  1. Ohhh delicioso y en tan solo 2 minutos? ya lo estoy probando yo hoy para la merienda de mis nenes cuando salgan del cole, besos

    ResponElimina
  2. Al microones mai els he preparat però són una delicia per petits i grans!
    Una abraçada!
    palmira

    ResponElimina
  3. Te ha quedado perfecto, un manjar para los amantes del chocolate como yo. Mil besicos

    ResponElimina
  4. mmm... una manera encara més fàcil de coure els coulants. Així segur que els treus al punt just de cocció ;)

    ResponElimina
  5. Ostres que bo! I que fàcil i ràpid de fer al microones!! Me l'apunto ara mateix, perquè sempre els he fet al forn i tot i que sempre n'he quedat força contenta, aquest que ens portes avui és genial per qualsevol ocasió i per si no tenim gaire temps ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Que rico y jugoso huuuu, con ese chocolate blandito.Besos y buenas noches.

    ResponElimina