dijous, 20 de novembre del 2014

Tastets de Camembert amb melmelada de tomata


Aquest cop si que he estat a temps d'afegir-me al nou repte dels blogs culinaris a casa nostra. La Mèrcè del bloc Destapant cassoles ens proposa endinsar-nos cada mes en un blog diferent i cuinar una de les receptes. Va començar la proposta Del bloc al plat amb l'imprescindible bloc de la Gemma Clofent La cuina de casa, la pena va ser que quan vaig veure la iniciativa ja era massa tard (oh!!). En aquesta ocasió el bloc triat és Fam de cuina. Remenant pel seu blog al final m'ha decidit per aquest deliciós aperitiu ideal pels amants del formatge.


Ingredients:

1 formatge Camemberg
1 ou
Pa ratllat
Oli d'oliva
Melmelada de tomata

Preparació:

Aquesta delícia, és facilíssim de preparar. Una hora abans de preparar el plat, poseu el formatge al congelador per tal que agafi consistència i no es desfaci tant depresa al coure's. Un cop passada l'hora, traieu-lo del congelador i talleu-lo en vuit porcions. 


Passeu el formatge per ou batut


després per pa ratllat.


Fregiu-lo en oli ben calent. Tingueu la precaució d'anar-lo girant ràpidament per evitar que se'ns desfaci. Un cop cuit, aneu-lo traient del foc i poseu-lo sobre paper absorbent. Serviu-lo acompanyat de melmelada de tomata o una altra que us agradi (si és una mica àcida millor). Jo he aprofitat la que faig a casa amb les tomates de l'hort, que podeu consultar la recepta aquí, sinó podeu utilitzar qualsevol del mercat. A gaudir-ne!!


10 comentaris:

  1. Ostres a mi se m'ha tornat a passar!! I mira que hi vull participar! sóc una mica desastre... a veure si a la propera sí que estic a temps!!

    Aquesta recepta que has escollit ha d'estar deliciosa! El formatge així arrabossat, ben tendre per dins i amb el toc de la melmelada de tomàquet, genial!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Quina presentació i quina fotofinal....ufff....se'm fa la boca aigua....Moltes gràcies per participar de la proposta!, Estic contenta que hagis arribat a temps!. T'espero al desembre!

    ResponElimina
  3. Wow!!! super fàcil i mega deliciós. Això ho he de tastar sí o sí. Bona elecció!!!
    Un petonàs

    ResponElimina
  4. No l'he provat mai, però la teva foto amb el formatge fonent-se és molt temptadora!! Em fa venir salivera!! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  5. Uff! Sóc fan de tot tipus de formatge i només de veure aquestes fotos imagina't quina cara se'm queda... Impressionant! M'ho apunto per provar-ho algun dia!! ptons

    ResponElimina