dissabte, 6 de desembre del 2014

Curs de cuina-Fornells per la Marató

Treball al laboratoriUn any més s'acosta la proposta solidària per excel·lència a casa nostra. La Marató de TV3 enguany recaptarà diners per invertir-los en recerca en malalties del cor. L'any passat es van recaptar 12.739.194,10€. Són aquelles iniciatives que diuen molt de com som els catalans, que poble a poble ens aboquen a realitzar infinitats de propostes diferents per aconseguir donar suport a la proposta. Enguany a Fornells de la Selva s'ha apostat per la cuina. El cuiner fornellenc Joel Cuervas ens va oferir un curset de cuina dilluns passat. Els diners recaptats aniran directes a la Marató. El proper divendres dia 12 a més a la Sitja es farà un firatast. En el curset en Joel ens va presentar 5 plats, que de ben segur aviat us aniré presentant al blog. Els plats proposats van ser:

- Ceviche
- Sardines, figues i crema d'ametlles
- Farcellets de gambes i fideus xinesos
- Medallons de peus de porc
- Foie amb puré de poma i reducció de ratafia



Moltes gràcies des d'aquí  a en Joel Cuervas i als organitzadors per la iniciativa!!!!!
Podeu tastar els plats d'en Joel al restaurant El Coure a Barcelona.

4 comentaris:

  1. segur que aquest any La Marató de TV3 tornarà a ser de nou tot un exit.... com aquestes propostes....ja espero veure-les aviat al teu blog...!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Un éxit segur com cada any!! una abraçada Alfons!!

    ResponElimina
  3. Una iniciativa fantástica y seguro que todo un éxito, bicos

    ResponElimina