diumenge, 18 de gener del 2015

Cake pops ultraràpids

Una proposta divertida per fer amb els nens aquestes tardes d'hivern tant fredes. Això si quedaran tots també banyats de xocolata!! És una idea per fer en festes d'aniversari i que els nens mateixos es facin el berenar, s'ho passaran d'allò més bé!





Ingredients:

6 bescuits (tipus sobaos)
1 tarrina de formatge Philadelphia
150g de xocolata negra
Decoracions de colors (boletes, fideus..)

Preparació:

Poseu en un bol els bescuits i amb les mans els tritureu fent trossos petis. Afegiu-hi la crema de formatge Philadelphia i remeneu-ho tot fins que tingueu una massa homogènia. Tingueu cura de no remenar-ho massa, sinó el formatge s'escalfa i les boles es desmunten al posar-hi els palets. Feu boles amb les mans. Foneu la xocolata i unteu la part final dels palets amb la xocolata (farà de cola). Punxeu les boles preparades amb la part final dels palets que tenen xocolata. Poseu-les en un plat i deixeu-les mitja hora a la nevera. Així aconseguireu que la bola quedi dura i no es desfaci. Un cop refredades les boles, ja podreu banyar-les amb la xocolata. Deixeu que caigui l'excés de xocolata. 





Poseu-les sobre un suport amb forats o en algun lloc on pugui quedar drets. Decoreu-los amb els fideus o amb les boletes de colors.


Deixeu refredar la xocolata, (és millor deixar-les una estona a la nevera) i ja us les podreu menjar!!!

2 comentaris:

  1. Quines cosetes més divertides!!! I els nens s'ho passen d'allò més bé, segur!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Aquestes activitats amb els nens són fantàstiques, perquè s'ho passen molt bé i participen a la cuina. A més, són unes boletes boníssimes. Petons.

    ResponElimina