dimecres, 28 de gener del 2015

Fusilli bucati amb salsa de formatge de cabra

Ja fa uns quants dies que vaig comprar aquesta pasta i he estat cercant receptes per la xarxa. No he trobat res que em fes el pes, així que he improvisat una salsa de formatge de cabra. Ha quedat un plat de pasta boníssim. Els rínxols de la pasta absorbeixen la salsa d'una forma espectacular. Si no n'heu comprat mai feu-ho, val la pena.



Ingredients (4 persones):

350g de fusilli bucati
6 llesques de bacon
2  cebes grosses
1/3 part d'un corró de formatge de cabra
300 ml de nata per cuinar
Sal i oli d'oliva
Unes fulles de marduix

Preparació:

Poseu aigua en una olla a bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la sal i la pasta. Deixeu coure la pasta fins que estigui al dente (dependrà de la marca de pasta). Mentre es cou la pasta, podeu anar preparant la salsa. Poseu una paella al foc i afegiu-hi oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi la ceba ratllada o tallada molt fina. Deixeu coure la ceba a foc baix fins que quedi transparent i agafi una mica de color. En aquest punt, afegiu-hi el bacon tallat a daus. 


Remeneu i quan el bacon ja estigui cuit, afegiu-hi la nata i el formatge de cabra a daus (no cal enretirar la part externa). Quan s'hagi lligat la salsa, ja la podreu enretirar. Un cop tingueu la pasta cuita, poseu-la en una plata de servir i afegiu-hi la salsa. Decoreu amb unes fulletes de marduix (opcional), li dona una frescor impressionant.


18 comentaris:

  1. que ricos con ese sabor del queso de cabra!! en casa no te dejarían ni hacerles la foto!!

    ResponElimina
  2. No hi ha res com un bon plat de pasta, oi?
    Petons,
    palmira

    ResponElimina

  3. Un bon plat de pasta i acompanyat amb aquest formatge de cabra... deliciós¡¡
    Salutacions ¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Que pinta mas rica tiene este plato de pasta, se ve de lo mas sabroso, Mil besicos, si tienes un segundo pasate por mi blog, que estoy en un concurso y necesito de unos votos, si no puedes no pasa nada. Mil gracias

    ResponElimina
  5. Un bon plat!!!!!!!!!
    De vegades les coses mes senzilles, son les mes bones.
    Un plat com aquest fa content a tothom.
    Boníssim.

    ResponElimina
  6. Mamma mia que pinta tan buenaaa!!!
    Seguro que están buenísimos, y perfectos para los amantes del queso, como yo!
    Besos

    ResponElimina
  7. Uau!! Sussi, m'has fet venir ganes de menjar pasta! Com brilla! Em sembla que ha de ser genial, pels qui som fans del formatge. Petons!

    ResponElimina
  8. Quin plat més deliciós! M'encanta el formatge de cabra i en salsa ha d'estar boníssim! Miraré de trobar aquest tipus de pasta; no l'he provada en cara! Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Gràcies per passar per la meva pàgina!! no coneixía la teva i m'encanta!!! una nova fan ;) (venc de antojo en tu cocina)

    ResponElimina