dissabte, 11 d’abril del 2015

Bombons de crema de cafè i praliné

Aquest any en comptes de fer la típica mona de Pasqua, he fet bombons! Els mes fillols ja són grans i com que els hi encanten els bombons... Els he fet de xocolata amb llet i de blanca, amb farcits que sé que els hi agraden. El praliné d'avellana me l'ha passat la meva germana, que té una termomix i queda genial. El farcit de crema de cafè, he fet el mateix dels torrons de cafè.

Ingredients:

Xocolata blanca
Xocolata amb llet
Crema de cafè
Praliné d'avellana

Preparació:

Per fer els bombons, necessitem uns bons motllos. Aquests de silicona són una bona opció.

Primer de tot, cal fondre la xocolata. Ho podeu fer al microones o bé al bany maria. Si ho feu al bany maria penseu que sempre podeu controlar més la temperatura. Poseu una cassola amb aigua al foc i a sobre una cassó amb la xocolata. Heu de mirar sempre que l'aigua no toqui el cassó amb la xocolata. S'ha de desfer la xocolata. Un cop estigui fosa, bolqueu-la sobre els motllos.










Si veieu que queda una capa molt fina, feu-ne una altra capa. Un cop els motllos estiguin banyats, els podeu posar a la nevera. Quan estigui freda la xocolata, posem el farcit, mirem que quedi 2/3 part ple. Posem per sobre xocolata per tal que quedi tapat el farcit. Deixem refredar la xocolata i ja tindrem els bombons casolans!!


4 comentaris:

  1. Deliciosos y golosamente irresistible, estos moldes los tengo y van divinamente para estos bombones
    peto

    ResponElimina
  2. Molt bons! Per no parar fins que s'acaben!
    Una abraçada,
    Júlia

    ResponElimina
  3. Una alternativa molt bona a la Mona per quan els petits ja no ho són tant :o)
    A més t'han quedat molt elegants i el sabor segur que genial.
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina