dimarts, 26 de maig del 2015

Bundt cake de cireres en almívar

L'any passat, vaig fer cireres en almívar i han quedat espectaculars, de manera que si a casa teniu un cirerer i teniu excés de producció, us recomano que en feu. Podeu veure la recepta aquí. Així doncs he aprofitat les cireres per farcir aquest pastís que ja de per sí està boníssim. Des que m'he comprat aquest motllo no paro amb els bundt cake i la veritat és que queda una massa supergustosa!!


Ingredients:

225g de mantega
150g de formatge tipus Philadelphia
330g de sucre
250de farina
4 ous
Vainilla líquida
Un polsim de sal
1 i 1/2 culleradeta de llevat en pols
Cireres en almívar

Preparació:

Poseu en el bol de la cooking chef (o similar) la mantega a temperatura ambient i el formatge crema. Bateu-ho amb les barnilles fins que quedi una massa homogènia.





Afegiu-hi el sucre i bateu la mescla uns 5 minuts. Afegiu els ous un a un. No incorporeu cap ou fins que no estigui ben incorporat l'anterior. En un bol, barregeu la farina amb la sal i el llevat. En aquest punt, afegiu la mescla de farina, també a poc a poc. Bateu entre mig. Finalment afegiu la vainilla. Ha de quedar una massa untuosa.





Preescalfeu el forn a 180º. Engreixeu el motllo, a poder ser, utilitzeu spray. Poseu la meitat o 3/4 parts de la massa en el motllo. Repartiu pel mig les cireres.




Aboqueu per sobre la resta de massa i igualeu la superfície. Introduïu el pastís al forn, calor dalt i baix, posició 2. Deixeu que es cogui aproximadament 1 hora, veureu que està cuit quan al punxar amb un escuradents aquest surti net i quan els laterals es vegin dauradets. Un cop cuit, traieu el pastís del forn. Deixeu-lo en el motllo durant 10 minuts. Passat aquest temps, desemmotlleu. Podeu decorar amb una mica de sucre llustre.


7 comentaris:

  1. Però quina cosa més bonaaaaa!!!!
    Vols dir que si ho faig amb cireres fresques, ben madures no sortorà molt bo també???
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Però quina cosa més bonaaaaa!!!!
    Vols dir que si ho faig amb cireres fresques, ben madures no sortorà molt bo també???
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. A casa mai tenim excedent de cireres, pels preus de les cireres! Però aquest bundtcake té una pinta genial i ha de quedar ben dolç amb aquestes cireres!
    Veig que el motlle té feina!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  4. Quina cosa mes rebona !!!! tinc que guardarme aquesta divinitat de recepta !!!!Petonetsss.

    ResponElimina
  5. Quina salivera veient aquestes fotos, i ja m'imagino quan mossegues el tros de la cirera, deliciós!! un petó!

    ResponElimina
  6. oh, quin gust tenir cireres confitades casolanes! Ara mateix vaig a mirar la recepta!
    M'encanten aquests motlles, queden uns pastissos super vistosos.

    ResponElimina
  7. Un bundt més que bo!!!!!!! Nosaltres també acostumem a confitar cireres però mai les he fet servir per un bundt: m'encanta!! M'eporto la recepta!! :)
    Una abraçada!!

    ResponElimina