dimecres, 20 de maig del 2015

Crostinis de formatge

DEL BLOG AL PLAT/ MAIGAquest mes Del blog al plat, La Mercè ens proposa fer una recepta de la Gemma del bloc Cuinant a Canet. Com cada mes és difícil triar entre tantes receptes interessants. En aquesta ocasió m'he decantat per una recepta senzilla i boníssima. Realment és una tonteria comprar els típics congelats, ja que aquests no tenen cap complicació i són rapidíssims de fer. Els meus particulars degustadors (els meus fills) evidentment li van posar un excel·lent!


Ingredients (2 persones):

2 baguettes minis
Trossets de bacon
Formatge de cabra
Formatge per fondre (mozzarella)
Formatge blau
Un gra d'all

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º. Tallem les baguettes per la meitat i les freguem amb el gra d'all.


Posem a sobre els trossets de bacon, el formatge blau a trossos, el formatge per fondre, i a sobre el formatge de cabra. 


Ho introduïm al forn calent i ho deixem fins que agafi color, compteu uns 15 minuts aproximadament. Sortint del forn, serviu ràpid!!


7 comentaris:

  1. Quin aspecte que té aquest crostini...gustosíssim!.Amb aquesta tria de formatges ha d'estar molt i molt bo! Moltes gracies per participar!, t'espero a la propera!

    ResponElimina
  2. M'alegro que us agradessin.

    Gràcies per participar
    Muas

    ResponElimina
  3. Sempre em passa igual....mira que repasso el receptari del blog protagonista del repte i tot i aixì sempre trobo receptes en les que no m'havia fixat, com l'ha que has elegit tú...per cert molt bona tria...i segur res a veure amb el que es troba amb la secció de congelats...molt més saborós i saludable! Un petó!

    ResponElimina
  4. Quina pinta més bona!!! amb una cerveseta sopar llest!

    ResponElimina
  5. Amb aquest conjunt d´ingredients has aconsseguit una coca de formatges estupenda. Ens retrobem en el proper repte. Petons,

    ResponElimina
  6. Quin gran idea! jo de vegades els compro....però veient la foto no tenen res a veure. A més els trobo fàcils i divertits de fer.

    ResponElimina