dissabte, 10 d’octubre de 2015

Arrós de muntanya #arrocitodemividaTS


Nuestro nuevo logo!Després d'uns quants mesos m'incorporo un altre cop al recull de receptes de La cocina Typical Spanish. Aquest mes els bloguers hem d'aportar receptes fetes amb arrós #arrocitodemividaTS. He triat aquesta recepta típica de les zones de muntanya, on s'aprofitava el que es tenia més a mà. Com que ja estem en pretemporada de bolets, he pensat que seria bo de cuinar l'arrós amb aquesta delícia que cada anys omple les nostres cuines de gust i olor a bosc. És ben conegut que a casa nostra la cuina de bolets és molt extensa i aquest n'és un bon exemple. Podem variar les carns, afegir-hi conill..



Ingredients (6 persones):

300g de constelló de porc
6 salsitxes
6 aletes de pollastre
400g de boltes (de pot, frescos..)
2 cebes grosses
1 tomata madura
6 tasses d'arrós
Aigua o brou (3 vegades el volum de les tasses)
Oli d'oliva E.V
Sal

Preparació:

Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi tota la carn i rossegeu-la.


Aparteu la carn del foc i reserveu-la. En el mateix oli, sofregiu la ceba picada ben fina. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi la tomata ratllada. Deixeu que es cogui el sofregit a foc baix. Un cop ja estigui cuit el sofregit, afegiu-hi els bolets i doneu un parell de voltes.


Incorporeu-hi també la carn i l'arrós. Deixeu coure el conjunt una estona per tal que quedi ben rossejat l'arrós i perdi el midó. 


Afegiu el brou i la sal. Deixeu coure a foc mitjà fins que l'arrós estigui al punt.


Podeu veure altres propostes d'arrossos d'arreu d'Espanya aquí.

5 comentaris:

  1. Me gusta mucho aunque para esta ocasion ya lo tenia publicado. Un acierto, es sabrosisimo! Un besito

    ResponElimina
  2. Hola solo vengo a saludarte, llevo mucho tiempo retirada del ordenador. Besos

    ResponElimina
  3. Quin arròs més de tardor! A casa la mare sempre en preparava un molt semblant i mira que jo gairebé no hi penso mai en preparar un arròs així!
    Petons i bon cap de setmana
    Palmira

    ResponElimina
  4. Ay madre!! que rico tiene que estar!! con esos ingredientes quien se resiste a él!! Bs.

    ResponElimina