dilluns, 25 de gener de 2016

Pastís de carbassó amb brie

Avui us porto un pastís de carbassó que pot ser substituït per qualsevol altra verdura. Afegint-hi una mica de brie agafa un toc boníssim. Tasteu-lo!



Ingredients (4 persones):

3 carbassons grossos
200 ml de crema de llet
300g de brie
3 ous
Sal i pebre
Oli d'oliva

Preparació:

Talleu els carbassons a rodanxes, millor si teniu una mandolina així us sortiran a la mateixa mida i es couran per igual.



Poseu una paella al foc amb oli i quan estigui calent, afegiu-hi els carbassons, saleu-los.  Haureu de fer dues tandes, coeu-los fins que estiguin una mica daurats. 


Un cop cuits, enretireu-los del foc i reserveu. Preescalfeu el forn a 180º. Agafeu els motllos individuals o bé un motllo gros. Poseu una mica d'oli a la part de baix i feu capes. Entremig de les capes, poseu una mica de brie a llesques. Aneu fent capes fins acabar amb els carbassons i a la part superior poseu una mica més de formatge.


Ara prepareu el farcit. En un bol, bateu els ous i afegiu-hi la crema de llet.


Aboqueu la mescla per sobre dels carbassons.


Introduïu els motllos o el motllo individual al forn. Deixeu-lo fins que estigui daurada la superfície. Trigarà uns 20-30 minuts. Mengeu-los sortint del forn, ben calentets.


2 comentaris:

  1. M'encanta!! ahir vaig fer truita de carbassó, el proper dia el faré d'aquesta manera! bona setmana

    ResponElimina
  2. Té molt bona pinta això. I per variar com menjar les verdures, totes les idees venen molt bé!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina