dilluns, 16 de maig del 2016

Patates farcides de bacallà

Aviat arribaran les patates tendres i avui una bona recepta per aprofitar-les. Què millor que farcides de bacallà, una proposta que pot ser un aperitiu o bé un primer ben equilibrat. 


Ingredients(4 persones):

8 patates mitjanes
250ml de crema de llet
3 grans d'all
400g de bacallà dessalat
Formatge ratllat
100ml Oli d'oliva extra verge

Preparació:

Renteu bé les patates. Punxeu-les amb un ganivet afilat i poseu-les a coure al forn a 180º o al microones. Un cop cuites les patates, buideu-les amb una cullera, intenteu no trencar la pell i que quedi un gruix suficient per poder farcir les patates. 
Reserveu la patata sobrant. Poseu l'oli en un cassó juntament amb els alls tallats a rodanxes. Deixeu coure a foc baix fins que estiguin daurats. 
En aquest punt, afegiu el bacallà dessalat. Deixeu coure tot junt uns minuts. Enretireu del foc i afegiu la crema de llet i la patata que us havia sobrat del buidatge. Trinxeu-ho tot ben fi. 
Finalment, farciu amb aquesta crema de bacallà les patates.
Escampeu per sobre una mica de formatge ratllat i gratineu les patates al grill del forn. Serviu ben calentes.

3 comentaris:

  1. Uaalaaaaaaaaa Sussi això és com combinar la brandada amb unes genials patates al forn! Ummmmmmm! No m'importaria menjar-me una d'aquestes patates ARA mateix! :)))
    Bona setmana!

    ResponElimina
  2. Les patates farcides m'encanten i amb bacallà mai n'he preparat! Una idea genial!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina

  3. Sussi; Una molt bona proposta aquesta, l'he fet en alguna que altre ocasió i la veritat és que queden molt meloses i amb el bacallà, molt millor.
    Moltes gràcies per donar a conèixer aquestes receptes.
    Salutacions Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina