dimecres, 7 de setembre de 2016

Gelat de préssec

Si voleu aprofitar els préssecs de temporada una bona manera de fer-ho és fent gelat. Tant si teniu geladora com si no és fàcil fer aquest gelat i té un gust a préssec espectacular. 


Ingredients:

500g de préssecs madurs (jo he fet servir Durans)
2 cullerades de sucre invertit
200g de sucre
400ml de nata
Unes gotes d'essència de vainilla

Preparació:

Abans de fer el gelat, si el feu en geladora, haureu de posar el bol dins el congelador per anar bé unes 12h abans. Peleu els préssecs. Talleu-los a daus i poseu-los en un bol, juntament amb el sucre i el sucre invertit. 


Remeneu-ho i deixeu-ho reposar fins que el préssec comenci a deixar anar el seu suc i el sucre es desfaci. Arriba a aquest punt, afegiu la nata i tritureu-ho. Poseu la mescla a la nevera per tal que es refredi. Quan vulgueu fer el gelat, poseu el bol de la geladora dins la geladora i poseu-la en funcionament. Aneu abocant a poc a poc el puré de préssec dins la geladora. Deixeu que es vagi refredant i espessint. 






Quan aconseguiu la consistència desitjada, poseu el gelat en el bol i deseu-lo en el congelador. Quan us el vulgueu menjar, traieu-lo una estona abans del congelador. Si no teniu geladora, podeu posar el puré de préssec al congelador i cada parell d'hores el podeu anar remenant per trencar els cristalls.

5 comentaris:

  1. Que bo!!!!!!
    Val la pena aprofitar les verdures del temps.
    Son més gustoses.
    Bona recepta!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. A l'estiu no hi ha res com un gelat cassolà fet amb fruita de temporada!!!
    Petons i bona diada!
    ^Palmira

    ResponElimina
  3. M'encanten els gelats de fruita fresca!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. M'encanten els gelats de fruita fresca!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. S'ha d'aprofitar la fruita quan la tenim en estat óptim!! gràcies i petons!

    ResponElimina