diumenge, 9 d’octubre del 2016

Banda de pasta de full de fruits vermells

Unes postres acolorides i d'allò més bones. Recopileu a la vostra fruiteria un variat de fruites vermelles i munteu aquesta banda tant vistosa i... què us haig de dir del gust!!


Ingredients (1 banda):

1/2 làmina de pasta de full
Crema pastissera  (3 cullerades)
Nata muntada (300ml)
Fruites vermelles (maduixes, gerds, nabius..)
Gelatina per pastissos
1 rovell d'ou

Preparació:

Preescalfeu el forn a 200º. Agafeu una làmina allargada de pasta de full i talleu-la per la meitat longitudinalment (jo faig servir les del Lidl). Deseu una meitat o feu-ne dues de cop com vaig fer jo. Poseu el rectangle de pasta de full sobre una plata de forn. Poseu al mig la crema pastissera i escampeu-la. 


Bateu el rovell d'ou i pinteu amb un pinzell els laterals on no hi ha crema pastissera. Poseu-la al forn, posició 2 calor a dalt i a baix. Deixeu coure fins que estigui daurada la pasta de full i hagi pujat. El temps pot variar però triga aproximadament uns 15-20 minuts. Com que la crema pesa una mica, veureu que els laterals pugen una mica més. Poseu la nata muntada en una mànega pastissera i repartiu la nata per sobre de la crema. 






Un cop posada la nata, toca decorar amb la fruita. Repartiu per sobre de forma que quedi vistosa, la fruita. Podeu empolsar per sobre amb una mica de sucre llustre si voleu o bé amb una mica de gelatina líquida per donar lluentor.




1 comentari: