dissabte, 29 d’octubre del 2016

Pasta amb espàrrecs i scamorza

L'Scamorza és un formatge italià semblant a la mozzarella i la peculiaritat que té és el seu gust fumat. És una delícia que afegit als plats dona un gust característic i boníssim. En aquesta ocasió l'he aprofitat per guarnir una pasta ondulada que agafa molt bé els gustos de les salses i amb uns espàrrecs tendres. Molt saludable, us la recomano.

Ingredients (4 persones):

320g de pasta ondulada
2 porros
1 manat d'espàrrecs verds
1 Scamorza
Oli l'oliva verge i sal

Preparació:

Poseu una olla amb aigua al foc i afegiu-li la sal. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la pasta i deixeu que es cogui. Mentre es cou la pasta, prepareu l'acompanyament. Netegeu els porros i talleu-los a llesques. Netegeu els espàrrecs i talleu-los a trossos petits, guardeu les puntes. Poseu una paella al foc amb oli. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi els porros. Doneu un parell de voltes i incorporeu els espàrrecs (els talls, les puntes no). 


Deixeu coure uns minuts i quan estigui a mig coure, afegiu les puntes dels espàrrecs. Deixeu coure fins que estigui al punt i saleu. Quan la pasta estigui cuita, escorreu-la i poseu-la directament a la paella amb les verdures. Doneu un parell de voltes i poseu la pasta en una plata per servir o en plats individuals. Poseu el grill en funcionament i talleu llesques d'scamorza. Poseu dues llesques d'scamorza sobre la pasta i introduïu-ho dins el forn. Deixeu-la fins que estigui una mica desfet el formatge. Serviu ben calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada