dissabte, 24 de desembre de 2016

Arbre de Nadal de pasta de full i crema de xocolata

Amb aquest arbre de Nadal tant senzill de fer us desitjo a tots un Bon Nadal!!! Espero que passeu unes molt bones festes!!



Ingredients:

2 làmines de pasta de full allargades (Lidl)
5 cireres
Crema de xocolata (Nutella o similar)
1 ou

Preparació:

Esteneu sobre el marbre les dos làmines de pasta de full, una sobre l'altre. Amb un ganivet de punta, talleu un arbre.

Aparteu la làmina superior i exteneu per sobre la crema de xocolata.

Poseu la làmina que teníeu separada, sobre l'arbre amb xocolata. Ara amb el ganivet de punxa talleu porcions lateral deixant un espai al mig. Enrosqueu sobre si mateixa cada porció. Com si fòssin branques de l'arbre. Creia que havia fet la fotografia però ara veig que me la vaig deixar...
Preescalfeu el forn a 200º. Pinteu amb l'ou la pasta de fulla. Introduïu dins el forn i deixeu coure fins que quedi daurat. Si se us daura per sobre i per sota encara no està del tot cuit, tapeu amb una mica de paper d'alumini fins que estigui del tot cuit. Enretireu del foc i decoreu amb les cireres tallades per la meitat. 



2 comentaris:

  1. Molt bones festes, gaudiu d'aquest deliciós arbre i sigueu molt feliços. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Me ha gusraddo mucho este arbol. Me ha encantado tu post, felicidades por tu bloc, tienes cosas muy interesantes. Te deseo una Feliz Navidad. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina