dilluns, 12 de desembre del 2016

Quiche de bacon i ceba

Una quiche a casa sempre ve de gust. En fem de un munt de coses i en el bloc en podeu trobar una bona varietat. Aquesta és senzilla i boníssima, la ceba cal fer-la a poc a poc per tal que quedi amb un gust suau i lleuger. La podeu fer també individual i llavors queda un primer plat força festiu. 

 

Ingredients (4-6 persones):

1 làmina de pasta brisa rodona
3 cebes grosses
300g de bacon tallat a tires
4 ous
200ml de nata líquida
Sal i pebre

Preparació:

Preescalfeu el forn a 180º. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva. Talleu les cebes un cop pelades, a rotllanes. Quan l'oli estigui calent, afegiu les cebes i baixeu el foc. S'han de coure a foc baix. Quan estiguin transparents, afegiu-hi el bacon i doneu un parell de voltes fins que estigui el bacon una mica cuit.

Enretireu del foc i afegiu la nata líquida i els ous.


Remeneu, afegiu sal i una mica de pebre i reserveu. Folreu un motllo amb la pasta brisa, punxeu el fons amb una forquilla i introduïu-la dins el forn calent. 


Deixeu coure la massa uns 7 minuts fins que agafi una mica de color. En aquest punt, incorporeu la mescla de bacon i ceba a la massa. Torneu a posar al forn la massa i el farcit i deixeu coure fins que la quiche estigui una mica daurada. Serviu-la ben calenta un cop surti del forn. Bon profit!


2 comentaris:

  1. Sempre venen de gust i a més cada casa hi fica el que més li agrada!!!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Els trobo molt versàtils i pràctics!!! Boníssim! :)
    Petons

    ResponElimina