dijous, 20 de juliol del 2017

Rosquillas

Desafío en la cocina fa vacances d'estiu però al juliol podem recuperar  receptes passades, voluntari. Jo he triat aquestes rosquilles, del desafio 27; Dulces fritos de España. La veritat delicioses sempre, tot i que cal dir que amb aquesta calor no és la millor època de l'any per posar-nos a fregir...
Ara bé, acompanyades d'una mica de ratafia, què millor!!!


Ingredients:

1/2 got de llet
1/2 got d'oli,
1/2 got d'anís
1/2 got de sucre
1/2 Kg de farina
1 sobre de llevat
2 ous
Oli per coure les rosquilles
Ratlladura d'una taronja
Canyella

Preparació:

Poseu en un cassó la llet, l'oli, l'anís, el sucre, la taronja i la canyella. Acosteu-ho al foc i deixeu-ho bullir. Un cop hagi bullit, aparteu-ho del foc i deixeu que s'atemperi. 


Poseu en un bol gros la farina i el llevat. Afegiu els líquids que heu escalfat abans a la farina, remeneu i incorporeu els ous batuts. Remeneu fins que es formi una massa.  Poseu oli en una cassola i espereu a que estigui calent per coure les rosquilles. Agafeu una mica de massa de la mida d'una anou. Feu una bola i després estireu-la formant un cilindre. Ajunteu les parts finals del cilindre i formeu els anells. 


Quan l'oli estigui calent poseu-hi les rosquilles. Quan estiguin daurades d'un costat, gireu-les i deixeu que quedin daurades per l'altre costat. Aneu-les posant sobre paper absorbent per tal que perdin l'oli. Encara calentes poseu-les en una plata i poseu per sobre una mica de sucre per sobre i una mica de canyella. 


3 comentaris:

  1. El resultat i el plaer de menjar-ne una compensa tota la calor passada mentrestant les fregeixes! Que bones han de ser!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Qué buena pinta tus rosquillas, me encantan y se me hace la boca agua al verlos

    ResponElimina