divendres, 3 d’agost de 2018

Filets de pits de gall dindi farcits de pesto i mozarella

Una recepta que podeu preparar amb antelació i escalfar-la al moment de servir. Aquests dies que no es pot entrar a la cuina de calor.. aquestes receptes van bé. Jo l'he fet al vespre i ens l'hem menjat l'endemà. Boníssim.. i fàcil.


Ingredients (4 persones): 

2 filets de gall dindi
2-3 cullerades de salsa pesto
7-8 llesques de mozarella
Sal i pebre
1 copeta de vi ranci
Oli d'oliva verge

Preparació:

Per farcir els filets, caldrà que els obriu en forma de llibre. Un cop oberts, salpebreu-los i escampeu per sobre el pesto. Poseu a sobre el pesto les llesques de mozarella. 


Enrotlleu els filets i brideu-los amb cordill o com jo amb un artilugi que tinc de silicona. Salpebreu per fora els filets. 


Poseu oli en una cassola o paella. Quan estigui calent, a foc força alt, poseu els filets i deixeu que es segellin per tots els costats, aneu donant-li voltes. 


Un cop rossejat, afegiu-hi el vi ranci, deixeu evaporar l'alcohol i baixeu el foc. Deixeu coure un 10 minuts i ja el tindreu cuit. Veureu que s'haurà format una salseta, reserveu-la. Traieu els filets de la cassola desbrideu-los i talleu-los a llesques. Serviu acompanyat de la salsa. 


1 comentari:

  1. M'agrada la recepta, tal com dius en aquesta època ve molt de gust.
    Ep, també m'ha agradat l'idea de les brides de silicona... miraré de trobar-les.

    Una abraçada.

    ResponElimina