dimarts, 11 de desembre de 2018

Brownies

Un clàssic que no passa de moda. Fàcil de fer i ràpid de menjar... desapareix en un tres i no res..


Ingredients:

150g de xocolata cobertura
250g de mantega a temperatura ambient
4 ous
200g de sucre
15'g de farina
150g de nous pecanes

Preparació:


A la batedora amb les barnilles en forma de K posem la mantega pomada.

Ho batem.









Mentrestant,
foneu la xocolata al microones. Quan tingueu la mantega batuda, afegim a poc a poc la xocolata desfeta.







Ara afegirem els ous d'un en un però batuts una mica per tal que s'incorporin fàcilment. Hi afegim el sucre i batem lleugerament.








 Ara és el moment d'afegir la farina, passada pel tamís. Aquesta incorporació la podem fer amb una llengua. 











Trinxem una mica les anous i les afegim a la mescla.








 Ho barregem tot bé fins que la mescla quedi homogènia.












Ho aboquem tot en un motllo de 25x30 cm prèviament engreixat.






Ara ja ho podrem coure al forn, preescalfat a 180º. Trigarà uns 20 minuts. Per tal que us quedi ben tendre per dins (és la clau d'un bon brownie), quan veieu que la superfície agafa un to mate i encara es mou una mica pel mig, ja el podreu treure del forn.
Deixeu-lo refredar en el motllo uns 20 minuts (si aguanteu..) i després sobre una reixa uns 20 minuts més. Talleu-lo a daus d'uns 6cm de costat. Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada