divendres, 17 de maig del 2019

Farcellets d'espàrregs, pernil i formatge

Aquest mes la revista Cuina treu en portada aquests farcellets. Visualment ja et fan venir salivera i si els poses per picar.. duren poc. Són una molt bona opció també per un pica pica o un àpat tipus "finger food" sense coberts. Afegiu-lo a la llista.


 

Ingredients (8 rotllets):

1 làmina rectangular de pasta de full
16 espàrrecs mitjans
8 llesques de pernil salat o dolç( si són molt grosses 4)
8 trossos de formatge que es fongui (cheedar..)
1 ou batut per pintar
Formatge ratllat (parmesà)

 

 

 

Preparació:

Preescalfeu el forn a 190º. Talleu la làmina de pasta de full per la meitat (pel costat llarg) i després cada part en 4 parts. Total heu d'aconseguir 8 quadrats. A sobre cada quadrat poseu-hi un tall de pernil salat. Talleu la part menys tendra dels espàrrecs. Situeu els espàrrecs sobre el pernil i a sobre d'aquests, el formatge. Poseu les puntes dels espàrrecs sobre les puntes de la pasta de full.


Plegueu les puntes laterals i podeu posar una punta sobre l'altra o bé enroscar-les una mica formant una mena de flor. Amb un pinzell pinteu la pasta de full. Ratlleu per sobre una mica de formatge parmesà i poseu-los sobre una plata del forn.


Introduïu els farcellets dins el forn calent, posició 2. Deixeu-los fins que quedin daurats, trigaran uns 15-20 minuts. Serviu-los calents!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada