divendres, 2 d’agost de 2019

Pop a la gallega ràpid

Una recepta ràpida i tradicional gallega. Diem ràpida perquè utilitzarem un pop comprat cuit. Realment la part complicada d'aquesta recepta és coure el pop. Com ja el trobem cuit a tots els supermercats, la recepta serà ,més ràpida. Ideal per un "picoteo ".

Ingredients:

Patates noves
Pop cuit
Sal, oli d'oliva verge
Pebre vermell picant i dolç

Preparació:

Punxeu les patates amb un ganivet amb punxa. Feu-les coure al microones amb pell i tot. També podeu coure-les en aigua bullent. 
Quan tingueu cuites les patates, talleu-les a rodanxes. Es podem menjar amb pela, si no són patates noves i la pela és molt gruixuda, la podeu treure. Poseu les rodanxes de patates sobre una plata, tradicionalment s'utilitza una de fusta per mantenir calent el pop.
Talleu a llesques el pop i escalfeu-lo al microones. 
Situeu els talls de pop sobre les rodanxes de patata. Ara només falta amanir-lo. Poseu un bon raig d'oli d'oliva i amaniu amb la sal, el pebre vermell picant i el dolç. La quantitat de picant us la deixo al vostre gust.. l'equilibri està en els pebres vermells. Serviu calent. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari