diumenge, 19 d’abril del 2020

Vasets amb mousse de xocolata blanca i negra

Us presento una bona opció de postres si us agrada la xocolata. Com que es poden preparar amb antelació, són ideals per celebracions on podem anar preparant parts de l'àpat el dia abans. Al moment de les postres, només caldrà treure-les de la nevera i decorar-les com més us agradi.


Ingredients (6 vasets):

500ml de nata
150g de xocolata negra
150g de xocolata blanca
300ml de llet
4 cullerades de sucre
6 fulls de gelatina

Preparació:

Munteu la nata amb la batedora, no cal que munteu la nata fins a tenir una consistència forta sinó que el millor és que estigui mig muntada. Poseu aigua freda en un bol i poseu-hi els fulls de gelatina.

Ara haureu de començar a preparar la mousse, comenceu per la que voleu que quedi a fons del vaset. Jo he posat a baix la mousse de xocolata blanca així que he començat preparant aquesta mousse.
Escalfeu en un ansat 150ml de llet i dues cullerades de sucre. En un bol, poseu la xocolata blanca tallada a trossos. Quan bulli la llet, incorporeu-la directament sobre la xocolata blanca. 


Deixeu-la una estona de vagi desfent  la xocolata. Passat 1 minut remeneu i barregeu la mescla. Poseu 1 cullerada d'aigua en un got i afegiu-hi 3 fulls de gelatina hidratats.


Poseu-ho un moment al microones, fins que estigui desfeta la gelatina. Afegiu-la a la xocolata.


Ara cal refredar una mica la mescla abans d'incorporar la nata semimuntada. Podeu posar una estona la mescla a la nevera. Quan s'hagi refredat una mica, podeu incorporar la meitat de la nata.


Un cop s'hagi homogeneïtzat la mescla, ja la podeu repartir als vasets. Poseu-los a la nevera.
Mentre es refreda la mousse de xocolata blanca, prepareu la mousse de xocolata negra. Repetiu la mateixa operació que heu fet abans però ara en comptes de xocolata blanca, utilitzeu xocolata negra. 


Un cop preparada la mousse de xocolata negra, la podreu posar sobre la mousse de xocolata blanca.


tingueu cura abans d'incorporar la mousse de xocolata negra de comprovar que la mousse de xocolata blanca ha agafat consistència. 
Al moment de servir, podeu decorar amb uns encenalls de xocolata. Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada