Pàgines

diumenge, 24 d’agost del 2014

Espatlla de xai al forn

Quan no es té massa ganes de cuinar, no hi ha com cuinar al forn, només cal un cert control i ens despreocupem d'estar pendents del foc. Normalment el xai el faig amb herbes però en aquesta ocasió volia canviar una mica i he fet la recepta de l'Eduard del blog De plat en plat. I com bé diu ell al blog ens hem barallat per les patates!!!



Ingredients (4 persones):

2 espatlles de xai
1 got de vi ranci
1 got de conyac
1 got de caldo o aigua
Oli d'oliva extra verge
2 fulles de llorer

Preparació:

Preescalfeu el forn a 150º. Salpebreu les espatlles i poseu-les en una plata alta de forn. Regueu-les amb el vi ranci, el conyac i el caldo.


Afegiu el llorer. Poseu-lo al forn i deixeu-lo 2 hores. Aneu-lo regant amb el líquid de cocció i a la meitat de la cocció (1 hora), doneu la volta a les espatlles i afegiu les patates tallades a trossos no massa grossos o a rodanxes. Quan veieu que ja està cuit, pugeu la temperatura del forn a 250º i deixeu-les fins que estiguin dauradetes. Serviu-les calentes acompanyades de les patates.



5 comentaris:

  1. Que bo! és una recepta senzilla amb un resultat espectacular!!

    Petons!

    ResponElimina
  2. El cordero bien cocinado es una delicia, te ha quedado genial y las patatas tienen que estar de morirse.Un beso de Vanessa de Il Prezzemolo Tritato

    ResponElimina
  3. Hola,
    La foto no hace justicia no por casualidad. Estamos hablando o leyendo recetas de carne de primera.
    Si salpimentas las paletillas y le pones un poco de manteca de cerdo ibérico para que enganche la sal y pimientay, pones una cabeza entera de ajos, veras la diferencia en el sabor (en la foto no lo sé).
    Saludos

    ResponElimina
  4. El traductor debe ir a la escuela otra vez,

    ResponElimina
  5. El traductor debe ir a la escuela otra vez,

    ResponElimina