Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
ENTRANTS
PLAT PRINCIPAL
POSTRES/DOLÇOS
▼
dissabte, 5 de juliol del 2025
Licor de Nous
›
Després d'uns quants anys de sequera i mala collita en general de fruites, enguany m'he animat a tornar a fer un licor a casa que ...
dijous, 3 de juliol del 2025
Salsa romesco
›
Amb les altes temperatures, ve de gust optar per plats lleugers i fàcils de digerir. Les coccions a la planxa o a la brasa esdevenen una op...
1 comentari:
dimarts, 7 de gener del 2025
Polvorons II
›
Aquestes festes de Nadal hem tornat a fer polvorons. Si aquests dolços us agraden us animo a fer-los a casa, són molt fàcils de fer i són m...
diumenge, 29 de desembre del 2024
Torró de xocolata i cremós de xixona
›
Aquest any m'ha donat per innovar amb els torrons i he creat unes varietats, inspirats en els que actualment estan més de moda. Aquest e...
dissabte, 26 d’octubre del 2024
Pastís especiat de poma
›
Aquesta és una adaptació d'una recepta de la revista cuina. A la revista fan la recepta amb peres, la veritat és que a casa ja la vaig ...
diumenge, 22 de setembre del 2024
Conill amb samfaina
›
Comença a refrescar i sembla que ja ve més de gust afegir guisats a les nostres taules. Avui aprofitem les collites finals de l'hort per...
divendres, 13 de setembre del 2024
Ajoblanco amb salmó i alvocat
›
Una crema molt agradable i sedosa al paladar. És molt refrescant i acompanyat de salmó fumant o bacallà fumat, queda deliciós. Podeu acabar ...
›
Inici
Visualitza la versió per a web