Pàgines

diumenge, 23 de juliol del 2017

LLom amb salsa de festucs

Aquest llom és una recepta de la meva germana Rosa. El llom queda tendre com no l'haureu menjat  gaires vegades i la salsa està boníssima. Molt fàcil de fer i un resultat espectacular!


Ingredients (4-6 persones):

1 llom de porc d'uns 800g
2 cullerades de mostassa de Dijon
2 cullerades de mostassa antiga
Sal
Oli d'oliva verge
100g de festucs pelats

Preparació:

Preescalfeu el forn a 210º. Agafeu una plata que pugui anar al forn. Poseu-hi el tall de llom amb el greix cap avall. Saleu el llom. En un bol poseu les dues mostasses i barregeu-les. Unteu el llom amb les mostasses, de manera que quedi una bona capa sobre el llom. Poseu una mica d'oli a la plata.

Introduïu el llom al forn i deixeu que es cogui durant uns 35-40 minuts. Mentre es cou, piqueu els festucs.

Un cop estigui cuit el llom i daurat per fora, fareu la salsa. Encara calent del forn, traieu la plata i a fora, amb l'oli ben calent, afegiu els festucs. Es quedaran cruixents amb l'escalfor de l'oli. Enretireu el llom del forn i poseu per sobre la salsa resultant de festucs. Quedaran ben enganxada a la mostassa. Talleu el llom a llesques i serviu acompanyat de la salsa.


2 comentaris:

  1. Sembla que s'hagi de desfer a la boca.
    Aquesta combinació de mostasses i festuc caldrà provar-la.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Un lomo delicioso y facil que merece la pena hacer me ha encantado tu hermana tiene muy buena mano. Mil besicos

    ResponElimina