Pàgines

dijous, 20 de juliol del 2017

Rosquillas

Desafío en la cocina fa vacances d'estiu però al juliol podem recuperar  receptes passades, voluntari. Jo he triat aquestes rosquilles, del desafio 27; Dulces fritos de España. La veritat delicioses sempre, tot i que cal dir que amb aquesta calor no és la millor època de l'any per posar-nos a fregir...
Ara bé, acompanyades d'una mica de ratafia, què millor!!!


Ingredients:

1/2 got de llet
1/2 got d'oli,
1/2 got d'anís
1/2 got de sucre
1/2 Kg de farina
1 sobre de llevat
2 ous
Oli per coure les rosquilles
Ratlladura d'una taronja
Canyella

Preparació:

Poseu en un cassó la llet, l'oli, l'anís, el sucre, la taronja i la canyella. Acosteu-ho al foc i deixeu-ho bullir. Un cop hagi bullit, aparteu-ho del foc i deixeu que s'atemperi. 


Poseu en un bol gros la farina i el llevat. Afegiu els líquids que heu escalfat abans a la farina, remeneu i incorporeu els ous batuts. Remeneu fins que es formi una massa.  Poseu oli en una cassola i espereu a que estigui calent per coure les rosquilles. Agafeu una mica de massa de la mida d'una anou. Feu una bola i després estireu-la formant un cilindre. Ajunteu les parts finals del cilindre i formeu els anells. 


Quan l'oli estigui calent poseu-hi les rosquilles. Quan estiguin daurades d'un costat, gireu-les i deixeu que quedin daurades per l'altre costat. Aneu-les posant sobre paper absorbent per tal que perdin l'oli. Encara calentes poseu-les en una plata i poseu per sobre una mica de sucre per sobre i una mica de canyella. 


3 comentaris:

  1. El resultat i el plaer de menjar-ne una compensa tota la calor passada mentrestant les fregeixes! Que bones han de ser!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Qué buena pinta tus rosquillas, me encantan y se me hace la boca agua al verlos

    ResponElimina