Pàgines

divendres, 26 d’agost del 2016

Panna cotta de Nutella

Passejant per blocs, l'altre dia vaig veure aquesta panna cotta que va fer la Mònica de Ensucrat. Unes postres superfàcils de fer i perfectes per l'estiu, de xocolata i refrescants, Bónissimes!!


Ingredients (6 panna cotta):

500ml de nata
3 cullerades de sucre llustre
140g de Nutella
6 fulls de gelatina

Preparació:

Abans de començar, poseu un bol amb aigua i introduïu-hi els fulls de gelatina. Deixeu que s'hidratin. Mentre tant, prepareu la barreja de nata i nutella.

Poseu en un cassó al foc, la nata, amb el sucre i la nutella. Remeneu i deixeu que bulli el conjunt. Quan ja hagi bullit, enretireu-la del foc i afegiu-hi les fulles de gelatina. 

Torneu a remenar per tal que la gelatina es desfaci i quedi una mescla homogènia i sense grumolls. Prepareu els bols de servir i aneu abocant una mica a cadascun. No poseu molta quantitat ja que emplenen bastant. Quan s'hagin refredat, introduïu-los a la nevera almenys unes 3 hores. Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada